Criminalul vânzătoarei i-a făcut poze moartă şi i le-a trimis rivalului

Ultima actualizare:
Alina Măgureanu a început să aibă probleme după ce a făcut drumuri la DNA
Alina Măgureanu a început să aibă probleme după ce a făcut drumuri la DNA

Coşmarul Alinei Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, în magazinul căreia a avut loc, joi dimineaţă, o crimă oribilă, nu se mai termină. Femeia de afaceri se ocupă de funeraliile Loredanei Ivan, însă nu reuşeşte să ia legătura cu familia vânzătoarei şi nici să-i protejeze copilul de toată suferinţa.

Sărbătorile care se apropie vin cu mare durere în familia Loredanei Ivan, femeia de 38 de ani care a fost ucisă de fostul iubit cu zece lovituri de cuţit. În stare

de şoc, părinţii femeii refuză să creadă că fiica lor s-a stins într-un mod atât de brutal. Tot greul îl duce Alina Petre, proprietara magazinului de pe Calea Victoriei, unde a avut loc crima. Ea face eforturi disperate să intre în contact cu rudele femeii pentru a pregăti înmormântarea.

Tatăl Loredanei Ivan este devastat
Tatăl Loredanei Ivan este devastat

"Nu reuşesc să dau de tatăl ei. Joi, a venit la magazin şi a leşinat. Am chemat Salvarea să-i acorde îngrijiri. După ce i-au făcut calmante, a dispărut, fără să-mi spună nimic.


    Tatăl Loredanei Ivan este devastatfoto: captură video
Tatăl Loredanei Ivan este devastatfoto: captură video

Mama ei este grav bolnavă, la pat, şi eu nu am cum să iau legătura cu ei. Nu ştiu unde locuiesc. Am cerut poliţiştilor să-mi dea un contact, dar telefonul Loredanei este sigilat, pe el fiind amprentele criminalului, care i-a făcut poze moartă, zăcând într-o baltă de sânge. Gestul lui arată că numai un psihopat ar putea să facă aşa ceva. Nu am putut să dorm când am văzut atâta cruzime. El a trimis apoi pozele de pe telefonul ei unui fost iubit al Loredanei. I-a scris «acum nu mai este nici a mea, nici a ta». Acel bărbat cu care ea a avut o relaţie acum şase luni este în stare de şoc", ne-a povestit îndurerată Alina Petre.

Criminalul vrea să scape basma curată

Femeia de afaceri va merge, vineri, la Institutul de Medicină Legală pentru a se ocupa de toate cele necesare înmormântării. În tot acest timp, Tiberiu Radu, brăbatul care a ucis cu sânge rece, se află în grija oamenilor legii. El va fi prezentat judecătorilor de la omoruri şi arestat pentru 24 de ore. "Criminalul şi-a recunoscut fapta. Le-a spus poliţiştilor că a avut un acces de gelozie. Se pare că asta scuză, în mintea lui, cele zece lovituri de cuţit. Acum încearcă să scape cu documente medicale, potrivit cărora nu ar fi fost în toate facultăţile mintale. Sper să nu reuşească, pentru că acest om este extrem de periculos şi probabil că m-ar fi omorât şi pe mine dacă eram la magazin", a mai spus Alina pentru Click!

Anul trecut, Tiberiu Radu a fost internat la psihiatrie după ce a încercat să se sinucidă. El a vrut să se arunce de pe un bloc. Gestul său a înduiosat-o pe Loredana Ivan, care a acceptat să se împace cu el. Vânzătoarea avea un băieţel de şase ani, care a rămas în grija bunicilor, bătrâni. Ca să nu vadă atâta suferinţă, Alina Petre vrea ca de sărbărori să-l ia acasă la ea şi să stea la masă cu fetiţa ei.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net