UPDATE Crimă la Constanţa. Un bărbat a fost lăsat să moară în stradă cu ambele artere femurale secţionate

Ultima actualizare:

UPDATE: Doi suspecţi au fost duşi la audieri, la Secţia 1 Poliţie, iar anchetatorii fac percheziţii la domiciliile acestora. Principalul suspect locuieşte pe strada Ion Raţiu, în imediata vecinătate a locului în care s-a petrecut crima.

În jurul orei 3.00, o persoană a anunţat la 112 că un tânăr a fost înjunghiat de un necunoscut pe o stradă din cartierul Piața Chiliei. Victima era inconștientă într-o baltă de sânge când au ajuns medicii de pe ambulanță. Tânărul a murit la spital.

„S-a inițiat protocolul de resuscitare deoarece inima bătea în gol, fără sânge. A pierdut aproximativ 2,5 litri de sânge. Au fost plăgi mici, dar adânci. A fost cineva care știe puțină anatomie și s-a căutat o venă de calibru mare", a declarat medicul coordonator SAJ Constanța, Laurențiu Bădescu.

Victima, identificată ca fiind Viorel Bahica, era însoțită de un cunoscut care nu a reușit să-i sară în ajutor.

Anchetatorii spun că scandalul dintre victimă și atacator a pornit spontan, pe stradă, se pare în urma consumului de alcool. Viorel Bahica era din localitatea constănțeană Independența și lucra ca zugrav

Totul s-a întâmplat pe strada Radu Calomfirescu din cartierul Piața Chiliei. Un individ necunoscut l-a înjunghiat de două ori pe bărbat în zona femurală, iar în câteva minute victima a pierdut foarte mult sânge și a murit la spital.

Oamenii care locuiesc în zona în care a avut loc crima spun că nu s-au auzit ţipete sau strigăte de ajutor, însă casa în faţa căreia a fost lăsat să moară bărbatul are două camere de supraveghere.

Anchetatorii speră ca acestea să fi surprins momentul atacului, fiind căutate deja două persoane care au avut o discuţie aprinsă cu victima.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net