«Codul roşu» a golit rafturile magazinelor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Zvonurile tot mai insistente din ultimele zile, dar şi scăparea ministrului de Interne, Traian Igaş, cum că vom asista la zăpezi mai mari decât în 1954, au băgat spaima în oameni.

Isteria creată s-a simţit cel mai bine în magazine! De teamă să nu rămână zile întregi blocaţi în locuinţe, oamenii au luat cu asalt supermarketurile si au golit rafturile cu produse alimentare.

Aceeaşi situaţie şi la rafturile cu produse de panificaţie

simeon stalpnicul png

Carnea, fructele şi legumele, pâinea şi apa plată au fost, de departe, cele mai dorite cumpărături. „Mai avem de luat apă! Un bax, ba nu, ia totuşi două, că se termină în câteva zile şi nu ştim dacă mai găsim, la cum anunţă ăştia vremea. Mai bine să avem, decât să rămânem fără apă", îşi îndemna o femeie soţul, joi seara, la cumpărături într-un hipermarket din Capitală.

Apa s-a numărat printre cele mai căutate mărfuri

simeon stalpnicul png

Reporterii Click! au dat o raită prin mai multe magazine şi, în mai toate, au găsit rafturile goale exact la alimentele de bază.

A fost călcată de un utilaj de deszăpezire

Clipe de groază ieri, în jurul prânzului, pe strada Orşova din sectorul 6 al Capitalei. În timp ce îndepărta zăpada, un excavator a călcat o bătrână de 60 de ani.

„În timp ce dădea cu spatele, autovehiculul a trecut cu roţile peste săraca femeie. Au fost clipe de groază. Ţipa de sub utilaj ca din gură de şarpe, iar la un moment dat nu s-a mai auzit nimic. Dădea doar din mână", povesteşte şocat un martor. În ciuda eforturilor medicilor, femeia nu a mai putut fi salvată.

Autobuzele nu sunt căutate la cauciucuri pentru că nu e zăpadă

Imediat după ce Click! a publicat, în exclusivitate, în ediţia de ieri, faptul că maşinile RATB nu sunt echipate cu anvelope de iarnă, conducerea Poliţiei Rutiere i-a impus directorului Regiei, Virgil Popescu, să remedieze problema.

„Nu putem ieşi azi (n.r. ieri) să controlăm autobuzele şi troleibuzele dacă au cauciucuri de iarnă, întrucât carosabilul a fost curăţat de zăpadă, însă, săptămâna viitoare vom începe să aplicăm amenzi. Până atunci, RATB trebuie să echipeze corespunzător toate maşinile care ies pe traseu", ne-a declarat Andrei Codău, purtător de cuvânt la Brigada de Poliţie Rutieră Bucureşti. Potrivit legii, poliţiştii pot da amenzi, în acest caz, atunci când drumurile sunt acoperite cu zăpadă, polei sau gheaţă, fenomene care s-au regăsit, ieri, în Capitală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
conductor metrorex  jpeg
Universitatea din Bucureşti  foto unibuc
turisti blocati png
plata impozit 2020 2 jpeg
GORGHIU jpg
doctorul mircea beuran jpeg
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net