115 de percheziţii la cele mai periculoase clanuri mafiote din Capitală

Ultima actualizare:

Sunt căutate 67 de persoane, din Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu, printre care Sile şi Nuţu Cămătaru. Potrivit poliţiştilor, aceştia au fost găsiţi acasă şi vor fi aduşi la audieri.

Oamenii legi încearcă destructurarea clanurilor, care sunt acuzate de acte de violenţă, cămătărie, tâlhărie, prostituţie, tentativă de omor calificat, deţinere ilegală de armă, sechestrare, tulburarea liniştii publice şi şantaj.

Mafioţii sunt monitorizaţi de mai bine de un an de către poliţiştii din Ministerul de Interne. Procurorii au mandate de reţinere pe numele a 70 de persoane, care vor fi aduse la audieri la DIICOT.

În urmă cu un an, a avut loc un adevărat război între clanurile Cămătarilor şi Sportivilor, când pe Şoseaua de Centură a Capitalei au tras între ei 40 de gloaneţe, după ce băiatul lui Sile a fost înjunghiat de către cei din gruparea rivală. Încăierări au avut loc şi între Cămătari şi Văncică, în mijlocul străzii.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE: ORA 10.00

Sile Cămătaru a sărit de la balconul apartamentului, situat la etajul unul, ca să scape. Poliţiştii care asigurau perimetrul l-au prins şi l-au adus la audieri.

UPDATE:ORA 11.00

La această oră, aproximativ 80 de persoane au fost aduse la DIICOT, inclusiv Sile Cămătaru. Fratele său, Nuţu Cămătaru este încă acasă, acolo unde au loc percheziţii.

UPDATE: ORA 11.20

Poliţiştii fac acum percheziţii şi în Penitenciarele Târgşor, Rahova şi Giurgiu, acolo unde sunt arestate mai multe rude ale liderilor clanurilor vizate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
image
image
image
image
image
image
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
vreme jpg
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net