Cioacă vrea asigurarea de viaţă a Elodiei!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La o lună după ce Elodia a fost declarată moartă, poliţistul Cristian Cioacă vrea să pună mâna pe banii din asigurarea de viaţă a soţiei sale. El este considerat, în continuare, principalul suspect de dispariţia avocatei, în urmă cu mai bine de 4 ani.

În urmă cu câteva zile, Cristian Cioacă s-ar fi interesat la o firmă de asigurări care ar fi paşii pe care ar trebui să îi facă pentru a intra în posesia banilor. Este vorba despre o asigurare de viaţă a Elodiei Ghinescu pentru suma de câteva milioane de lei noi, Cioacă fiind beneficiarul poliţiei.

„Cristian Cioacă s-a dus la firma de asigurare şi s-a interesat ce demersuri trebuie să facă pentru a intra în posesia poliţiei de asigurare. Eu am făcut o adresă la fima de asigurare încă din 2008, când Cioacă s-a interesat pentru prima dată, şi i-am înştiinţat că el nu are cum să beneficieze de bani atâta timp cât este cercetat într-un dosar de omor. Până nu se soluţionează acest dosar el nu are dreptul legal de a intra în posesia banilor", a spus avocata familiei Ghinescu, Crina Radu.

Potrivit avocatei Crina Radu, chiar şi băieţelul cuplului, Patrick Cioacă, avea asigurare de viaţă, pentru care Elodia şi mama ei, Emilia Ghinescu, plăteau lunar 5 milioane de lei vechi.

simeon stalpnicul png

„Banii erau destinaţi pentru studii, fiindcă Elodia îşi dorea că băiatul să studieze în străinătate", a mai spus Crina Radu. Mama Elodiei Ghinescu este stupefiată de demersurile poliţistului.

„Este un nemernic, un criminal şi este strigător la cer ce se întâmplă. Este încă o dovadă că asta a urmărit. A luat şi banii din casă şi cei care mai erau la bănci. Elodia şi-a făcut asigurarea de viaţă înainte de a se căsători cu el şi la beneficiar nu era trecut nimeni, dar în contract exista o clauză din oficiu prin care, în caz de deces, banii revin automat soţului supravieţuitor", spune mama Elodiei, Emilia Ghinescu. Cristian Cioacă nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima punctul de vedere.

Procurorul Marius Iacob: «Cioacă este criminalul!»

Procurorul Marius Iacob, cel care s-a ocupat patru ani de dosarul dispariţiei Elodiei Ghinescu, este convins de Cioacă a omorât-o pe Elodia.

„Am dormit liniştit ştiind că Elodia nu o să mai apară vie şi că nu are cum să fie altcineva suspectul", a spus Marius Iacob.

Procurorul a renunţat la caz după ce a a devenit adjunct al procurorului general al României, dar tot se gândeşte la Elodia.

„Este un caz care m-a marcat foarte mult şi chiar dacă nu mai instrumentez dosarul nu înseamnă că nu mă mai gândesc la Elodia şi la ce se mai poate face în dosar", a mai spus Marius Iacob.

Mai citeşte:

«Moartea» Elodiei se amână câteva zile din cauza unei erori, Cioacă aşteaptă să «moştenească» averea!

Elodia trăieşte? Cristian Cioacă:«M-a sunat şi am vorbit la telefon»

Avocata familiei Ghinescu: «Nu cred că Cristian Cioacă mai priveşte filmările cu Elodia» - VIDEO

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net