Regele Cioabă a fost consultat de doctorul Brădişteanu, la cererea lui Băsescu

Ultima actualizare:

UPDATE Medicul Şerban Brădişteanu s-a întors din Antalya, unde l-a consultat pe Florin Cioabă. La revenirea pe aeroportul "Henri Coandă", specialistul a dezvăluit că a fost rugat de Preşedintele Băsescu să evalueze starea "regelui ţiganilor".

"Preşedintele Traian Băsescu m-a rugat, dacă vreau şi pot, să fac această vizită medicală, împreună cu anestezista mea, pentru a aprecia ce este mai bine de facut pentru un om, până la urmă", a spus Brădişteanu.

"În prezent, starea pacientului nu permite realizarea unei intervenţii chirurgicale, el va primi un tratament medicamentos. Este în coma indusă medicamentos, pentru a fi liniştit. Am facut evaluarea, astăzi ar fi noi investigaţii. Starea sănătăţii este mult prea fragilă, adica organismul este fragil şi nu ar putea suporta o operaţie pe cord deschis", a mai spus medicul.

Dorin Cioabă, fiul regelui Florin Cioabă, a dat un interviu unei televiziuni turce în care a oferit noi informaţii despre starea de sănătate a tatălui său. După preinfarctul suferit în drum spre casă, Cioabă a făcut un infarct chiar în timp ce medicii îi evaluau starea de sănătate.

"În urmă cu zece zile a venit în Antalya să-şi petreacă concendiul.

I-a plăcut foarte mult staţiunea. A fost pentru prima oară în Antalya. A prins câteva zile foarte călduroase, în ultima zi de şedere aici nu s-a mai dus la plajă pentru că nu s-a simţit bine şi a hotărât să încheie sejurul.

După ce a plecat din Antalya spre casă, la 100 de km de aici i s-a făcut rău.

A oprit maşina la o benzinărie, a chemat salvarea şi atunci a avut primul preinfarct pe care l-a suferit", a declarat Dorin Cioabă.

La spital, starea i s-a înrăutăţit, dar semnele sunt încurajatoare.

"A fost adus de urgenţă la spitalul din Antalya. După un tratament administrat de medicii de aici s-a simţit mai bine. A doua zi însă de dimineaţă a făcut o coronografiere şi la puţin timp i s-a oprit inima. A fost resuscitat şi de atunci se află într-o comă. Astăzi a dat primele semne că ar ieşi din această comă", a mai spus fiul lui Cioabă, citat de Adevărul.ro.

Medicul Şerban Brădişteanu, care este şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Floreasca, din Capitală, a fost solicitat de către familia lui Florin Cioabă să meargă în Antalya.

Aici, el va evalua starea de sănătate a regelui ţiganilor, urmând să se decidă dacă acesta poate fi transportat în ţară sau dacă rămâne în spitalul din Antalya.

Florin Cioabă are 58 de ani. Acesta s-a autoproclamat regele internaţional al rromilor, în 1997.

Din 1963, locuieşte în Sibiu.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net