Cine se bate pe averea de 700 de milioane de euro a lui Dan Adamescu

Ultima actualizare:

    Carmen vrea să se separe legal de soţul ei, Dan Adamescu, după 12 ani de căsnicie
Carmen vrea să se separe legal de soţul ei, Dan Adamescu, după 12 ani de căsnicie

Luni seara, la vârsta de 68 de ani, Dan Grigore Adamescu și-a dat ultima suflare într-o unitate spitalicească din exteriorul Penitenciarului Jilava. Acum, soția și cei doi fii proveniți din căsnicii anterioare, se bat pe 700 de milioane de euro.

Celebrul afacerist, proprietar al publicațiilor România liberă și Academia Cațavencu, avea grave probleme de sănătate și fusese condamnat în mai 2016, la 4 ani și 4 luni de închisoare într-un caz de corupție. ”Magnatul Asigurărilor”, așa cum fusese numit Adamescu, avea o poveste de familie încâlcită, iar spre final lucrurile se complicaseră și mai tare.

Sătulă de situația umilitoare în care ajunsese din cauza partenerului de viață, Carmen a intentat divorț în 2015 la Judecătoria Sectorului 1, și a considerat că, după 12 de ani de căsnicie și 10 ani de concubinaj, suma 350 de milioane de euro, adică jumătate din imperiul Adamescu, ar fi una corectă și onorantă, care să-i șteargă lacrimile și să uite de tot ”calvarul”.

Și nu doar ea se va lupta pentru bogăția vâlceanului, ci și cei doi băieți provenițio din căsătorii anterioare. După cum se știe, Adamescu are un fiu din prima căsătorie, pe nume Alexander, școlit prin străinătate, iar văduva are și ea un băiat, pe nume Rani, dintr-o căsătorie despre care nu se știu prea multe. Unele surse spun că primul ei soț ar fi fost un student turc, altele că acesta era un arab misterios. Rani, un adevărat ”crai de Dorobanți” poartă numele de Adamescu, dar și pe cel de fată, al mamei sale, și anume Palade.

Spre deosebire de fratele vitreg, Rani a fost un răsfățat al familiei și a ieșit în evidență cu viața de lux și relațiile sale cu femei celebre. Vacanțe în destinații exotice, mașini de sute de mii de euro și palmares de Casanova. Astfel, proprietarul hotelului Rex din Mamaia, locul unde se ”parchează”  bogătașii și fac paradă cu Lamborghini, Ferrari sau Rolls Royce, a bifat relații cu Andreea Mantea, Tania Budi, Daiana Anghel, manechinul Roxana Ilie, Cristina Iordache, și s-a vorbit chiar și despre o relație cu Elena Băsescu.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net