Cine e cea de-a 59-a victimă de la Colectiv. Tânărul avea 25 de ani

Ultima actualizare:

    Alexandru Mihai Iancu (în centru), alături de Vlad Ţelea şi Alex Pascu, de la trupa Goodbye to GravityFoto: gandul.info
Alexandru Mihai Iancu (în centru), alături de Vlad Ţelea şi Alex Pascu, de la trupa Goodbye to GravityFoto: gandul.info

Bilanţul tragediei de la Colectiv din urmă cu trei săptămâni a ajuns la 59 de morţi. Sâmbătă dimineaţă (21 noiembrie), un alt tânăr care se afla internat în stare critică la Spitalul "Sf. Ioan" a decedat din cauza arsurilor pe care le-a suferit în noaptea fatidică de 30 octombrie. Pacientul se numeşte Alexandru Mihai Iancu şi avea 25 de ani.

S-a mai stins un suflet nevinovat în urma incendiului din clubul Colectiv. Alexandru Mihai Iancu avea 25 de ani, iar cauzele decesului au fost ca și în celelalte cazuri, arsurile externe, arsurile de căi respiratorii și întoxicația cu monixid de carbon. Tânărul era intubat, iar în ultimele zile făcuse complicații renale și digestive. Medicii nu au mai putut să-l salveze, organismul său fiind slăbit. 

Alexandru Iancu era din Bucureşti şi absolvise Academia de Studii Economice, potrivit informaţiilor de pe profilul său de pe pagina de socializare.

Tânărul era un mare pasionat de muzică şi cânta la chitară. De asemenea, Alexandru Iancu era fan Goodbye to Gravity, postând pe pagina de socializare mai multe videoclipuri ale formaţiei şi îndemnându-şi, pe 29 octombrie, prietenii de pe pagina de socializare să meargă la concertul trupei din clubul Colectiv.

"Te-ai dus printre stele, Johnny Depp al nostru! Mă bucur că te-am cunoscut, om minunat! Condoleaţe familiei!", a scris una dintre prietenele tânărului, pe pagina acestuia de Facebook.

O altă pacientă rănită în incendiul din Colectiv, Andreea Ştefan, a murit, vineri, în spitalul din Germania unde fusese transferată, în urmă cu aproximativ două săptămâni, de la Spitalul "Sfântul Ioan” din Bucureşti, În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană.

În trei săptămâni de la tragedie au decedat alte 32 de persoane, numărul victimelor ajungând la 59. Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 39 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă zece au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia, unul în Franța și doi în Germania. În spitalele din Bucureşti mai sunt internate 40 de persoane rănite în incendiul din Colectiv, dintre 10 în stare critică sau gravă.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net