Monstru! După o ceartă cu soţia, şi-a tăiat copilul cu drujba

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un băieţel de 5 ani a plătit cu viaţa pentru neînţelegerile dintre părinţi. Tatăl copilului a vrut să-i provoace soţiei atâta suferinţă când a auzit că-l părăseşte, încât s-a gândit să-i ia ce avea mai scump pe lume. A luat o drujbă şi i-a tăiat gâtul micuţului, care era terifiat de ce se întâmpla. Apoi, criminalul s-a sinucis.

Scenele desprinse parcă dintr-un film de groază au avut loc marţi dimineaţă, în comuna Bârgâoani, Neamţ. Totul începuse în urmă cu două zile, când Ionela Guiţu (27 de ani) s-a întors din Italia, acolo unde muncea de câţiva ani. I-a spus soţului că vrea să-l părăsească şi că urmează să-l ia cu ea şi pe Marian, fiul lor de 5 ani. De atunci, scandalurile între cei doi nu s-au mai oprit.

Bărbatul bănuia că aceasta şi-a găsit un iubit în Peninsulă şi nu a suportat gândul că va fi părăsit pentru un alt bărbat. Ieri dimineaţă, a ameninţat-o că va da foc la casă. Speriată, mama Ionelei, care locuia împreună cu ei, a alergat la vecini şi i-a rugat să cheme poliţia. Bătrânei i s-a făcut însă rău, iar oamenii au chemat Ambulanţa. Ionela a stat lângă mama ei până când aceasta şi-a revenit şi medicii au plecat.

Între timp, Ovidiu şi-a luat copilul şi drujba cu care obişnuia să taie lemnele vecinilor pentru un ban în plus, şi s-a încuiat în casă. Copilaşul a trăit clipe de coşmar. Striga la mamă şi era terifiat de ce se întâmpla. Ţipetele disperate ale Ionelei care îl implora pe bărbat să lase micuţul în pace nu l-au înduplecat. S-a auzit doar zgomotul drujbei, apoi s-a făcut linişte. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au avut parte de imagini de groază.

Micuţul fusese decapitat, iar tatăl îşi luase şi el viaţa. Din drujbă ieşea încă fum. Şocul a fost atât de mare, încât Ionela şi mama ei au leşinat şi au fost duse la spital. În tot acest timp, vecinii au văzut ce se întâmplă, dar nu au intervenit de frică. „Acum îmi pare atât de rău... poate salvam copilaşul", spunea un bătrân printre lacrimi.

Criminalul care şi-a măcelărit iubita şi pe amantul acesteia, încă de negăsit

De 4 zile, sute de poliţişti, jandarmi şi localnici din Bistriţa, Cluj şi Mureş îl caută pe Nelu Brumă, bărbatul care sâmbătă şi-a măcelărit cu toporul iubita şi pe amantul acesteia după ce i-a prins împreună. Cu toate astea, criminalul e încă liber. Cunoscuţii sunt de părere că Nelu Brumă a cedat presiunii şi s-a sinucis. Poliţiştii nu exclud acest lucru, dar îi păzesc pe cei trei bărbaţi pe care Nelu i-a ameninţat cu moartea imediat după dispariţia sa. Între timp, Alexandru Hegeduş, tânărul de 27 de ani cu care a prins-o pe iubita lui, a fost condus ieri pe ultimul drum. La înmormântare a participat şi mama Andradei. (Bianca Sara)

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net