Ce a făcut-o pe studenta din Oradea să se sinucidă. Polițiștii au găsit o ipoteză

Ultima actualizare:

    Polițiștii încearcă să afle circumstanțele în care studenta olimpică a ales să-și pună capăt zilelorfoto: Adevărul
Polițiștii încearcă să afle circumstanțele în care studenta olimpică a ales să-și pună capăt zilelorfoto: Adevărul

Gestul sinucigaș făcut de Andrada Puțina (21 de ani) a surprins toată lumea, dat fiind faptul că tânăra era o studentă de nota zece, olimpică la mai multe materii. Polițiștii încearcă să afle ce a determinat-o pe aceasta să-și pună capăt zilelor, iar o primă variantă ar fi dispariția telefonului mobil.

Iubitul Andradei, studenta la medicină în Oradea, originară din Zalău, a fost audiat de către polițiști, timp de câteva ore în șir. Valentin Lăpușcă le-a spus anchetatorilor că fata s-a panicat și a clacat în momentul în care și-a pierdut telefonul, însă aceasta este doar o ipoteză.

Iubitul fetei care s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din centrul Oradei a povestit cum, vineri noaptea cei doi au ieșit în club, iar studentei i-a dispărut telefonul. Când au ajuns în apartamentul în care studenta locuia cu chirie, Andrada devenise, agitată și disperată, spunând că dispariția acestuia înseamnă finalul carierei ei de medic.

Cu mult după 7.00 dimineața, fata, îmbrăcată doar în lenjerie intimă, a sărit în gol de la etajul patru, gestul ei fiind neînțeles de familie, prieteni, cunoștințe și chiar profesori. S-ar părea că telefonul studentei conține lucruri pe care aceasta nu voia să le afle nimeni, motiv pentrucare a clacat, potrivit Antena 3.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net