Ce a făcut jurnalista Iuliana Gătej cu câteva minute înainte să moară

Ultima actualizare:

    Iuliana Gătej era alintitată de colegi Fluturicafoto: arhiva personală
Iuliana Gătej era alintitată de colegi Fluturicafoto: arhiva personală

Crăciun trist în redacţia Antena 1. Dispariţia fulgerătoare a jurnalistei Iuliana Gătej, şefa secţiei Social, a adus multă durere în sufletele colegilor ei. Biroul ei s-a transformat în aceste zile într-un adevărat altar. Lumânări, flori şi jucării au fost lăsate pentru Fluturica, aşa cum era tânăra de 30 de ani alintată la muncă.

Mereu veselă şi gata să ajute. Aşa o descriu colegii pe Iuliana Gătej, tânăra de 30 de ani care şi-a pierdut viaţă într-un accident teribil pe DN 2. În Ajunul Crăciunului, jurnalista a pierdut controlul maşinii la volanul căreia se afla, un Range Rover, şi s-a izbit de un copac în localitatea Dumbrăveni. Impactul a fost atât de puternic încât reporterul a murit pe loc. Mai avea doar 20 de kilometri până la Focşani, acolo unde părinţii şi fratele o aşteptau cu masa pusă şi cadouri sub brad. Ultima persoană care a auzit-o în viaţă pe Iuliana Gătej este chiar un coleg din Antenă. Apropiaţi ai jurnalistei au povestit pentru Click! că în momentul impactului, tânăra vorbea la telefon cu un operator de la Observator. Bărbatul a auzit un zgomot puternic după care legătura telefonică s-a întrerupt. În zadar a reîncercat el să stabilească contactul cu Iuliana. Fluturica murise. Bulversat, tânărul a luat legătura cu secretarul de stat Raed Arafat, fondatorul SMURD, care în scurt timp i-a confirmat accidentul de pe DN 2 dar şi trista veste că Iuliana Gătej s-a stins din viaţă.

La redacţia Antena 1 se plânge continuu. Colegii tinerei sunt devastaţi şi i-au transformat biroul într-un altar. Una dintre colege i-a scris pe Facebook câteva rânduri emoţionante.   

Iuliana avea 30 de ani şi era şefa secţiei "Social" de la Observator
Iuliana avea 30 de ani şi era şefa secţiei "Social" de la Observator

"Draga Iulica, 

Ţi-am adus flori şi candele. Cu toţii. Ai şi jucării pe biroul tău, unde e multă lumină. «Copiii» tăi plâng neîntrerupt de la un birou la altul. E cea mai tristă zi pe care ei şi noi o trăim fără tine. Ei vor să fie cu tine mai mult timp. Îţi vor fi la căpătîi mai devreme, vor veni să te vegheze de mâine (n.r. sâmbătă, 26 decembrie). În redactie, e linişte. Şi toată lumea a venit în culoarea ta preferată, negru. Dacă nu eşti tu să mai aduci un zâmbet şi o dragoste, lumea e tristă, cu ochii în jos şi nodul în gât. Am încercat să ne organizam, dar ne ia muuult mai mult ca atunci când erai şi tu la întâlnirile din redacţie. Nu mai e niciun zâmbet, Flutu, pe faţa nimănui. Unora le e azi frig deşi niciodată nu le e frig, altora ni se pare că lipsa ta nu e aievea, ci doar un coşmar. Cine umple golul, Iulico? Suntem devastaţi. Băieţii plâng, fetele sunt deja în transa cea mai neagră a durerii", este mesajul publicat de una dintre colegele Iulianei. 

"Infinit pentru mama" este o campanie Observator realizată de Iuliana cu gândul la mama ei. Jurnalista iubea copiii, iar ca reporter a vrut mereu să le facă dreptate. La fel şi dascălilor. S-a văzut asta în fiecare material care a purtat semnătura ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net