Ce a făcut Claudiu Roman înainte să se sinucidă

Ultima actualizare:
Claudiu Roman
Claudiu Roman

Claudiu Roman, fost DJ la Radio 21, s-a sinucis joi seara, în locuinţa sa. Tânărul, în vârstă de 34 de ani, a lăsat, potrivit anchetatorilor, şi un bilet de adio.

Tragedia a avut loc joi seară, în jurul orei 22.00. Claudiu Roman s-a spânzurat cu un cablu electric, de caloriferul din baie. Apropiaţii tânărului susţin că acesta suferea de depresie, mai ales că din vară nu mai lucra la radio. A lăsat un scurt bilet de adio, prin intermediul căruia şi-a cerut scuze pentru modul în care şi-a luat viaţa. “Îmi cer scuze pentru gestul meu, am tot ce îmi doresc pe lume, dar am un mare gol în interior”, a scris Claudiu.

Îşi chemase iubita de urgenţă


    Claudiu Roman
Claudiu Roman

Cu doar câteva ore înainte să-şi curme viaţa, realizatorul îşi chemase iubita în apartamentul său. Cristina Cuvineanu, angajată la o firmă de PR, nu a bănuit nici o clipă intenţia acestuia, mai ales că i s-a părut bine dispus. Tânăra a intrat în panică doar când a ajuns în faţa locuinţei lui, şi a constatat că el nu-i mai răspunde la interfon şi nici la apelurile telefonice insistente.

Dispariţia lui Claudiu nu a fost trecută cu vederea nici de Şerban Huidu.

“Trecea prin momente dificile în viaţa personală şi se agăţase cu disperare de cea profesională, pentru a-l ajuta să meargă mai departe. A acceptat chiar să lucreze gratis la postul de radio unde şi eu am făcut acelaşi lucru, timp de un an la începutul carierei”, a scris Şerban Huidu, pe blogul personal.

”Sunt şocată, nu-mi vine să cred. L-am văzut ultima dată la aniversarea PRO FM. Era îmbrăcat într-o geacă de piele şi zâmbea… Nu ştiu ce s-a întâmplat. O să-mi lipsească”, a declarat Oana Tache, o fostă colegă.

De-a lungul timpului, Claudiu Roman a lucrat pentru Europa FM şi Radio 21. Mai jos puteţi vedea un mesaj de Anul Nou din 2011, când se afla la pupitrul Europa FM.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net