Ce face Gigi Becali în permisie. Duminică dimineaţă omul de afaceri s-a dus la biserica din Pipera

Ultima actualizare:

    Gigi Becali știe cum va petrece primele zile de libertate
Gigi Becali știe cum va petrece primele zile de libertate

Gigi Becali îşi continuă permisia de cinci zile într-o discreţie aproape totală. Duminică, patronul Stelei a mers la biserica din Pipera alături de întreagă sa familie şi a refuzat să facă vreo declaraţie presei.

Latifundiarul părea mult mai serios şi s-a abţinut de la comentarii. Omul de afaceri nu a mai fost la fel de efervescent ca altădată şi nu a oferit nicio declaraţie presei. El a intrat în lăcaşul de cult cu o pungă în mână, în care probabil avea alimente, pe care le va împărţi enoriaşilor la sfârşitul slujbei.

Gighi Becali a mers cu soţia şi cu mama sa la biserica din Pipera
Gighi Becali a mers cu soţia şi cu mama sa la biserica din Pipera

Gigi Becali a fost văzut, sâmbătă, într-o zonă selectă din nordul Capitalei, la o cafenea. Potrivit martorilor, lunile petrecute în închisoare l-au afectat pe omul de afaceri, care arată îmbătrânit. Tot martorii mai spun că problemele de sănătate pe care Becali le are la spate sunt vizibile.Marţi, 31 martie, aşteptarea lui Gigi Becali ia sfârşit. Contestaţia procurorilor la decizia Judecătoriei Medgidia, care a admis solicitarea lui Gigi Becali de eliberare condiţionată din Penitenciarul Poartă Albă, va fi judecată în această zi, au decis magistraţii Tribunalului Constanţa, potrivit ştirilor Pro tv.Dosarul de eliberare condiţionată a lui Gigi Becali a ajuns la Judecătoria Medgidia, după ce a fost prezentat unei comisii pentru eliberarea condiţionată din penitenciar, iar după analizarea dosarului, membrii acesteia au decis că omul de afaceri întruneşte condiţiile pentru a fi pus în libertate.Gigi Becali are de executat o pedeapsa de trei ani şi şase luni, după ce a fost condamnat, la 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşină.Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, când a fost transferat la Penitenciarul Poartă Albă, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia. Finanţatorul FC Steaua execută pedeapsa în regim deschis.El a depus, în timpul detenţiei, cereri de permisie sau de învoire pentru a participa la unele evenimente în familie, precum şi o solicitare de întrerupere a executării pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i însă respinse. Instanţa a respins şi cererea de întrerupere a pedepsei lui Becali pe motiv că ar avea nevoie de o intervenţie chirurgicală la coloană.De asemenea, Gigi Becali a cerut, în 4 iulie 2014, să îi fie redusă cu şase luni pedeapsa pe care o are de executat, în condiţiile în care condamnarea dată în dosarul "Valiza" nu mai este incriminată de noul Cod penal, dar şi această solicitare a fost respinsă de către instanţa.În închisoare, Gigi Becali a terminat de scris două cărţi, "Muntele Athos, patria Ortodoxiei" şi "Becali şi Steaua", iar în februarie 2015 a anunţat că se apucă de o a treia carte, "Becali, Parlamentul Europei şi Parlamentul României". Pentru fiecare dintre cărţile scrise, el a primit o reducere cu 30 de zile a pedepsei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net