Cauza morţii compozitorului Marcel Dragomir

Ultima actualizare:

    Compozitorul Marcel Dragomir a murit duminică noapte
Compozitorul Marcel Dragomir a murit duminică noapte

Gripa face ravagii! Sute de români s-au îmbolnăvit, iar alţii care aveau o imunitate scăzută au pierdut lupta cu virusul. În cazul acesta se află şi îndrăgitul compozitor Marcel Dragomir, care a murit duminică-noapte, după ce a luat un antibiotic ca să-i scadă febra.

Marcel Dragomir a plecat la Ceruri, acolo unde e „un albastru infinit”. Avea 70 de ani şi suferea de diabet. Rinichii îi fuseseră afectaţi în timp de la această boală, astfel că devenise sensibil la medicamente. Din păcate, gripa sezonieră nu a stat departe de el, astfel că l-a pus la pat. De aici şi până la moarte nu a mai fost decât un pas.

Compozitorul, alături de solista sa preferată, Angela Similea şi de fiul lui, Rareş
Compozitorul, alături de solista sa preferată, Angela Similea şi de fiul lui, Rareş

”Gripa care a tot circulat în ultima perioadă l-a ucis pe tatăl meu. Era mai sensibil, avea rinichii slăbiţi de la diabetul de care suferea. A făcut febră, am chemat Salvarea, iar medicul i-a dat un antibiotic, de la care a făcut blocaj renal. Nu am de gând să-l reclam pe acest doctor, pentru că nu vreau să-i întinez memoria tatălui meu. I-a plăcut întotdeauna să aibă linişte”, a declarat, pentru Click!, Rareş Dragomir, fiul îndrăgitului compozitor.

Autor al mai multor şlagăre îndrăgite de public, Marcel Dragomir a debutat la Radio în anul 1972 cu melodia “N-aştepta”, interpretată de Aurelian Andreescu. De-a lungul carierei muzicale, a compus pentru mai mulţi artişti printre care: Angela Similea, Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Mihaela Runceanu, Aura Urziceanu, Elena Cârstea, Cornel Constantiniu şi a rămas în inimile noastre cu piesele „Un albastru infinit” şi ”Să mori din dragoste rănită”.

Cine vrea să-şi ia rămas bun de la creatorul şlagărelor de neuitat poate veni marţi de la ora 14.00, la Capela Cimitirului Bellu.

Click! spune

Compozitorul Marcel Dragomir a murit duminică noapte  jpeg

Institutul Naţional de Sănătate Publică anunţă că de la începutul sezonului gripei şi până la 3 martie au fost confirmate 671 de cazuri. Dintre acestea, 23 au dus la deces. Vorbim despre persoane care sufereau de boli cronice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net