Căsătorii de probă de «Valentine’s Day », în mall

Ultima actualizare:

    Îndrăgostiţii au parte  de un weekend plin  de distracţiiFoto: Click!
Îndrăgostiţii au parte de un weekend plin de distracţiiFoto: Click!

Dacă nu v-aţi hotărât încă unde veţi petrece de Ziua Îndrăgostiţilor, Click! vă dă câteva idei. Aşa că luaţi-vă jumătatea şi celebraţi-vă iubirea.

Ca-n fiecare an, cluburile şi mall-urile din Capitală, dar şi din ţară, se întrec în petreceri şi concerte  tematice. La Cluj, în mall-ul Polus Center au loc căsătorii de o zi. Şi asta nu e tot. Curajoşii primesc pe lângă certificatul de căsătorie şi  fotografia cu momentul special şi un talon de tombolă pentru un sejur la Veneţia.

Biletul norocos va fi extras duminică, 15 februarie.  “Ofiţerul de stare civilă” îi aşteaptă pe îndrăgostiţi, după următorul program: azi, între orele 17.00-21.00, mâine, între orele 12.00-21.00  şi duminică, între orele 12.00-21.00. Evenimentul va avea loc în piaţeta Matei Corvin din incinta centrului commercial. La Iulius Mall are loc până sâmbătă inclusiv competiţia “Love Ride”,  între orele 17.00 şi 20.00, unde îndrăgostiţii pot pedala pentru premii. Aceştia vor fi premiaţi cu vouchere de cumpărături sau cu răsfăţuri la spa. Premiile se acordă în funcţie de numărul kilometrilor pedalaţi.

Alte ponturi pentru îndrăgostiţi

  • Braşov. Îndrăgostiţii pot petrece la reşedinţa lui Dracula. Accesul la Castelul Bran se va face între orele 9.00 - 16.00, iar biletul costă 30 lei/adulţi şi 7 lei/copii.  Cei care vor să petreacă la Predeal trebuie să scoată din buzunar 330 de lei de persoană pentru două nopţi de cazare cu mic dejun inclus la un hotel de 4*.
  • Constanţa. Hotelurile din Mamaia au făcut deja pachete speciale de cazare. La Golden Tulip, de exemplu, pachetul include o noapte de cazare şi o cină romantică în doi la 250 lei. Hotelul Del Mar din Mamaia a pregătit programul “Îndrăgosteşte-mă de tine”, iar o cină romantică costă 130 lei/persoană, scrie adevarul.ro.
  • Bucureşti. Amatorii de dulciuri sunt aşteptaţi la “Sweet Fest” (Festivalul Dulciurilor), care este deschis până duminică la Mall Promenada. Intrarea e liberă. Sâmbătă, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, cântăreaţa Diana Bişinicu  te aşteaptă pe str. Mihai Bravu, nr. 251, într-o vilă superbă în care se comercializează tot ce ai nevoie pentru nuntă. Între orele 10.00 şi 15.00 ai reduceri de până la 35% la verighete.
  • Sibiu. Îndrăgostiţii au parte de un mega concert, tot în mall. La Shopping City, mâine, la 18.00, Andra va avea un spectacol, iar accesul e gratuit.

Ceremoniile din mall au loc  într-un cadru feeric
Ceremoniile din mall au loc într-un cadru feeric

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
furtuni ploi jpeg
Spania jpg
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Akkadian FOTO wikipedia jpg
Proiect construcție casă FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net