Casa Regală, mesaj de ultimă oră despre Regele Mihai

Ultima actualizare:

    Regele Mihai I al României are 94 de anifoto: AP
Regele Mihai I al României are 94 de anifoto: AP

Casa Regală a României a făcut publice noi informații legate de starea de sănătate a Regelui Mihai. Conform reprezentanților familiei, afecțiunile de care suferă Majestatea Sa sunt atent monitorizate de medici. Starea de sănătate a Regelui Mihai este stabilă, acesta avându-i alături pe toți cei dragi.

Reprezentanții Casei Regale a României au vrut să spulbere orice zvon legat de starea de sănătate a Regelui Mihai și au făcut un anunț care îi bucură pe cei care așteaptă însănătoșirea Majestății Sale. Regele se simte mai bine și e îngrijit exemplar de echipa sa de medici. Casa Regală se declară dezamăgită de speculațiile din ultima vreme, conform cărora starea de sănătate a Regelui s-ar fi agravat. „La Palatul Episcopal din Curtea de Argeș, principele Radu a răspuns la o întrebare legată de sănătatea Majestății Sale, spunând că Regele este într-o stare de fragilitate care, datorită vârstei și diagnosticelor, se accentuează. Orice alte afirmații, speculații sau supoziții sunt neadevărate”, precizează Biroul de presă al Majestății Sale, conform Agerpres.

Regele Mihai I s-a retras din viața publică în primăvara acestui an, după ce a fost internat în spital cu o afecțiune gravă. El a fost operat la Londra, conform unor surse, apoi s-a întors în Elveția, unde se reface în prezent.

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net