"Casa de fier", gata în trei luni, la preţuri începând de la 18.000 de euro

Ultima actualizare:

    Pasul 4: Aşa arată casa la cheie  cu gresie, faianță,  parchet, echipamente  sanitare, electrice  și termice de lux
Pasul 4: Aşa arată casa la cheie cu gresie, faianță, parchet, echipamente sanitare, electrice și termice de lux

Vreţi o casă pe care să nu o pună la pământ nimic, care să reziste la cutremure şi să coste puţin? Ei bine câţiva români deştepţi, de loc din Ardeal, au realizat ”Casa de fier”, care vă poate fi oferită la cheie cu doar 350 de euro mp şi este montată în 12 săptămâni.

Firma care a venit cu ideea acestei construcţii este din Cluj şi realizează cinci tipuri de case pe care le predă în diferite stadii. Locuinţele „la cheie” variază ca preţ de la 30.000 de euro la 59.000 de euro în funcţie de numărul de camere, băi, etaje şi prezenţa sau nu a balcoanelor.  Pentru cei care vor doar un schelet metalic pe care să îl finiseze cum vor, specialiştii realizează în patru săptămâni fundaţia cu o grosime de 140 de cm şi un adevărat păienjeniş de grinzi de oţel zincat. Această ”cuşcă” costă 180 de euro/mp. 

Dacă se doreşte învelirea pereţilor cu OSB, vată metalică, polistiren, montarea unui acoperiş ultramodern, a instalaţiilor sanitare, termice şi electrice în pereţi şi duşumele, a geamurilor termopan şi a unei uşi metalice la intrare, timpul de execuţie creşte la şase săptămâni, iar preţul la 300 de euro pe mp.  Dacă se montează gresie, faianţă, parchet stratificat, echipamente sanitare de calitate superioară din Italia sau Spania în fiecare cameră şi în baie preţul creşte la 350 de euro pe mp, iar termenul de predare este de 12 săptămâni, dar casa este primită ”la cheie”. 

Pasul 1: Se montează structura  metalică în panouri și pe  fundație de 140 cm
Pasul 1: Se montează structura metalică în panouri și pe fundație de 140 cm

Pasul 2:  Placarea exterioară a  casei cu OSB, vată  bazaltică, polistiren,  rigips, tencuială de gled
Pasul 2: Placarea exterioară a casei cu OSB, vată bazaltică, polistiren, rigips, tencuială de gled

Pasul 3: Casa semifinisată  costă 300 de euro/mp
Pasul 3: Casa semifinisată costă 300 de euro/mp

Cele mai ieftine locuinţe noi sunt la periferie

În perioada 16-19 octombrie, în Piața Constituției din Capitală, are loc Târgul Imobiliar Național, unde sunt scoase la vânzare 12.000 de locuințe cu prețuri care încep de la 22.000 de euro. Reporterii Click! au ales pentru dvs. cele mai convenabile oferte pentru garsonieră, apartamente de două și trei camere.

e GarsonierĂ - 22.000 €.

Garsonieră
Garsonieră

În ansamblul Sole, situat pe Șoseaua Olteniței, se construieşte cea mai ieftină garsonieră din București, la prețul de 22.000 de euro şi ar trebui să fie gata la începutul anului viitor. Cum arată această garsonieră: o cameră de 17,56 mp, un hol de 2,05 mp, o bucătărie de 6,95 mp și o baie de3,90 mp. 

e 2 camere - 26.500 €. 

Interior 2 camere
Interior 2 camere

Situat în ansamblul Mega Residence din Bd Metalurgiei, apartamentul are 37, 8 mp, centrală proprie, obiecte sanitare din Italia, parchet la alegere din 20 de modele, supraveghere video, interfon cu senzori. Beneficiarii pot alege faianța din 15 modele. 

e 3 camere - 45.000 €. 

3 camere
3 camere

Situat în ansamblul Clasic Residence din Șos Olteniței, la granița cu Popești-Leordeni, apartamentul are o suprafață de 70 de mp. Aceste locuinţese vând cu gresie, faianță, aparat de aer condiționat, centrală proprie, video interfon. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net