A ales moartea, ca să salveze bebeluşul. Gestul incredibil al femeii însărcinate care a aflat că are cancer

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Şi-a dorit atât de mult un copil, încât atunci când a aflat că are cancer şi a fost sfătuită de medici să renunţe la sarcină ca să supravieţuiască, a refuzat. A luptat opt luni de zile cu boala şi a reuşit să dea naştere unei fetiţe perfect sănătoase. După ce a strâns-o o singură dată în braţe, a sărutat-o pe frunte şi a murit.

O poveste cutremurătoare desprinsă parcă din scenariul unei drame. Mihaela, o tânără de 24 de ani din Agigea, a aflat, în urmă cu opt luni, că este însărcinată. Bucuria ei şi a soţului a durat doar câteva clipe, pentru că medicii le-au mai dat o veste: i-au descoperit Mihaelei o tumoră la rinichi. Cu alte cuvinte, tânăra mamă avea cancer. Mai mulţi medici i-au recomandat să întrerupă imediat sarcina, ca să-i poată scoate rinichiul bolnav şi să îi salveze astfel viaţa.

† Mihaela Balaniuc

simeon stalpnicul png

Mihaela nici nu a vrut să audă că trebuie să renunţe la copilaşul pe care şi l-a dorit atât de mult. A refuzat orice tratament sau operaţie care putea să afecteze dezvoltarea copilului. Ştia că riscă să-şi piardă viaţa, dar le-a zis tuturor că este o lupătoare şi că va duce sarcina la bun sfârşit. În urmă cu câteva zile, însărcinată în 34 de săptămâni, Mihaela a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Constanţa. Organismul ei, slăbit de boală dar şi de sarcină, nu se mai putea lupta cu cancerul. Apropiaţii spun că era conştientă de ce urma să se întâmple. Medicii au decis să îi facă atunci cezariană pentru a o salva pe micuţa care la naştere a cântărit puţin peste 2 kilograme.

“Eu i-am spus să facă avort ca să ­supravieţu­iască, dar ea a vrut să păstreze copilul”. Nicu Balaniuc, soţul  Mihaelei

simeon stalpnicul png

Imediat ce a dat viaţă fetiţei, tânăra a început să se simtă şi mai rău. După ce şi-a strâns fetiţa la piept şi a sărutat-o pe frunte, a intrat în comă. Ultima ei imagine din această lume a fost fetiţa pentru care a făcut sacrificiul suprem. În mai puţin de 48 de ore, Mihaela a murit. Nicu Balaniuc, soţul tinerei, este distrus de durere. El a povestit, pentru Neptun Tv, că a încercat să o convingă pe Mihaela să facă avort, ca să se salveze ea, dar nu a reuşit. Acum, tot ce i-a rămas este fetiţa pe care o va boteza Maia Mihaela, ca pe mama ei. Nicu şi-a pus la gât verigheta şi inelul de logodnă ale soţiei sale şi a promis că îi va vorbi mereu fetiţei de mama ei şi de sacrificiul pe care l-a făcut ca să o aducă pe lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net