La sesizarea Click!, anchetatorii au ridicat din zona în care Ionuţ a fost găsit mort cadavrul unui câine de luptă

Ultima actualizare:

Duminică, jurnaliştii Click! s-au întors la locul unde a murit Ionuţ şi, la circa 100 de metri distanţă, au descoperit cadavrul unui câine de luptă, aflat într-o stare avansată de putrefacţie, întrucât a stat în apă, în lacul Tei. În timp ce fotografiau zona, la faţa locului a apărut şi coordonatorul de proiecte al organizaţiei Vier Pfoten România, Kuki Bărbuceanu. El ne-a spus că a fost anunţat de pescarii din zonă despre cadavrul câinelui şi a venit să vadă despre ce e vorba.

Astăzi, cadavrul câinelui a fost ridicat, urmând să i se facă necropsia, care va stabili dacă acesta este cel care l-a omorât pe Ionuţ, a precizat Kuki Bărbuceanu.

Pe de altă parte, reprezentantul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Animalelor (ASPA), Răzvan Băncescu, a declarat, ieri, pentru realitatea.net, că susţine varianta uciderii copilului de către maidanezi. El consideră că ONG-urile care vor să salveze câinii de la eutanasiere au "plantat" cadavrul câinelui de luptă descoperit pe malul lacului Tei. Mai mult, bărbatul susţine că el şi angajaţii ASPA au fost ameninţaţi şi că intenţionează să pună lucrurile la punct, acţionând în instanţă persoanele vinovate.

Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit în 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini, pe un teren din apropierea Parcului Tei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
omar bin omran jpg
grecia xinomavro jpg
cetatea de refugiu saschiz jpg
neurochirurgul vlad ciurea jpeg
bloc apartamente FOTO Shutterstock jpg
venus de draguseni jpg
Pothi kalymnos jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net