Gigi Becali, marele absent de la majoratul fiicei sale

Ultima actualizare:

Dramă în familia lui Gigi Becali. Speranţele că-şi vor putea îmbrăţişa fie şi doar pentru câteva ore tatăl şi soţul s-au năruit încă de marţi. Magistraţii au decis ca Gigi Becali să nu părăsească închisoarea nici măcar pentru o zi, în urma cererii făcute de latifundiar.

„Aştept de 18 ani majoratul fiicei mele şi pe data de 7 face 18 ani. Pentru mine şi fata mea ar fi o durere să nu fiu acolo”, a spus Gigi Becali în faţa instanţei ori de câte ori a avut ocazia.

Este pentru a doua oară când în viaţa latifundiarului se petrece un eveniment important şi el nu ia parte. În urmă cu aproximativ o lună, o mătuşă de-a omului de afaceri a murit, iar el nu a primit acceptul instanţei de a participa la înmormântare.

Gigi Becali se află încarcerat la Penitenciarul rahova, unde îşi ispăşeşte condamnarea de 3 ani şi jumătate în dosarul transferului de terenur

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
ploaie primavara shutterstock 1660946191 jpeg
Ministrul finanțelor Marcel Boloș vizitează Trezoreria Municipiului București și Trezoreria sector 3, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
autostrada moldovei a7 jpg
moschee mensa musa jpg
image png
traian basescu
scoala de politie campina absolvire jpeg
istanbul pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net