Băse, până la urmă vei locui în casa lui Petre Roman?

Ultima actualizare:

    Mioara Roman a părăsit vila din str. Gogol, din pricina chiriei prea marifoto: Click!
Mioara Roman a părăsit vila din str. Gogol, din pricina chiriei prea marifoto: Click!

Fostul preșledinte Traian Băsescu trebuie să părăsească vila Lac 3 în maximum 60 de zile de la încheierea mandatului prezidenţial, adică până la 21 februarie. Din șapte variante posibile, Guvernul i-a atribuit azi casa în care a locuit Petre Roman.

Acum câteva minute, Guvernul a aprobat hotărârea prin care vila RA-APPS din cartierul Primăverii în care a locuit până în acest an Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman, îi este atribuită fostului preşedinte Traian Băsescu spre utilizare ca reşedinţă, au declarat agenţiei Mediafax surse oficiale.

Mioara Roman a părăsit recent vila din strada Gogol nr. 2, pe care o ocupa din 1990, la somaţia RA-APPS, din cauza datoriilor la chirie, la care se adaugă penalizările şi care depăşeau 350.000 de euro.

Mioara Roman susţinea că, din 2009, este obligată să plătească o chirie lunară de 6.000 pentru vila din Primăverii, în condiţiile în care ea trăieşte dintr-o pensie de 1.800 de lei. Conflictul cu RA-APPS a a ajuns în instanţă.

Familia Roman s-a mutat în vila din Primăverii, care iniţial a aparţinut ICRAL, în 1990, atunci când Petre Roman a devenit premier. În 1996, clădirea a intrat în patrimoniul RA-APPS, în urma unei hotărâri de Guvern.

La 7 ianuarie, Guvernul a prezentat o listă către Traian Băsescu cu şapte case pe care acesta să le utilizeze ca reşedinţă după încheierea mandatului de preşedinte al ţării, printre care şi două vile în Snagov, Guvernul spunând atunci că Băsescu a refuzat unele dintre case şi nu a răspuns pentru altele.

Click! spune

Vila 11 din Snagov RA-APPS, care i-a fost propusă iniţial fostului preşedinte Traian Băsescu şi pentru care miercuri trebuia organizată licitaţia de vânzare, nu a fost vândută, deoarece regia nu a primit nicio ofertă, au declarat agenţiei Mediafax surse oficiale.

În lipsa unei oferte, RA-APPS nu a mai organizat licitaţie, urmând ca board-ul instituţiei să ia o decizie în acest caz, au mai arătat sursele. Prețul de pornire a fost stabilit la 3,7 milioane euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Reteta socata jpeg
casa veche pixabay jpeg
train pixabay jpg
ambulanta jpg
padure pixabay jpg
rsz transilvania   shutterstock 1694418106 jpg
restaurant jpg
masa de paste shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net