Ca-n filme! A ucis un bărbat, inspirat de celebrul Hannibal Lecter

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Asasinat în stil mafiot la Constanţa! S-a petrecut miercuri dimineaţa, pe o stradă din cartierul Piaţa Chiliei. Crima parcă este trasă la indigo după una săvârşită de maleficul personaj de film Hannibal Lecter, interpretat de Anthony Hopkins. Victima a fost lăsată să moară în stradă cu ambele artere femurale secţionate.

Miercuri dimineaţă, ora 3.00. Un apel la 112 anunţa că un tânăr a fost înjunghiat de un necunoscut pe o stradă din cartierul Piaţa Chiliei. Viorel Bahică, de 29 de ani, zăcea inconştient, într-o baltă de sânge, când au ajuns medicii pentru a-i acorda ajutor. „Inima bătea în gol, fără sânge. A pierdut aproximativ 2,5 litri de sânge, pentru că avea plăgi mici, dar adânci", a spus medicul coordonator SAJ Constanţa, Laurenţiu Bădescu. Medicii susţin că atacatorul avea cunoştinţe de anatomie, din moment ce a secţionat cu precizie arterele femurale de la ambele picioare, fiind ştiut faptul că zona este una puternic vascularizată, iar rănirea acesteia produce sângerări abundente.

Mascaţii au  luat cu asalt casa suspectului

simeon stalpnicul png

Victima era din localitatea constănţeană Independenţa şi lucra ca zugrav. Trupul lui a fost dus la Morga Spitalului de Urgenţă pentru autopsie

simeon stalpnicul png

Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din oraş, unde medicii au încercat să-l salveze. Pierduse însă prea mult sânge, aşa că nu au mai putut face nimic pentru el. Oamenii care locuiesc în zonă spun că nu s-au auzit nici un fel de ţipete sau strigăte de ajutor. Cu toate acestea, poliţiştii ştiu că alături de victimă ar fi existat o altă persoană care a fost martor la toate faptele şi apoi a sunat la Ambulanţă. Din primele cercetări se pare că cei doi au fost acostaţi de un bărbat, care a început să-i jignească. După scurt timp, cei trei, care erau băuţi, au ajuns de la înjurături la bătaie.

simeon stalpnicul png

În timpul luptei, unul dintre ei a scos un cuţit şi l-a înjunghiat de mai multe ori pe adversar. Scena crimei a fost surprinsă însă de o cameră de supraveghere aflată la doar câţiva metri distanţă de locul în care s-a petrecut totul. Astfel, anchetatorii l-au identificat pe suspect şi au descins ieri la locuinţa acestuia. Casa lui Ali Aidân este la mică distanţă de locul unde s-a petrecut crima, pe strada Radu Calomfirescu.

Anthony Hopkins a interpretat magistral rolul lui Hannibal Lecter

simeon stalpnicul png

Așa a fost înjunghiată, în film, victima lui Hannibal Lecter

simeon stalpnicul png

În timpul percheziţiei, sora suspectului, însărcinată în 9 luni, a avut nevoie de intervenţia medicilor. Suspectul şi fratele său au fost duşi la audieri.

Click!spune

Hannibal Lecter este un personaj malefic, devenit celebru în filmul "Tăcerea mieilor", realizat în 1991. Anthony Hopkins interpretează magistral rolul unui canibal foarte inteligent, care evadează şi reuşeşte mereu să fie cu un pas înaintea urmăritorilor lui, dar şi a agentului FBI Clarice Starling, pentru care a dezvoltat o adevărată obsesie.

Scena după care pare să se fi inspirat criminalul din Constanţa se petrece în ce-al de-al doilea film, Hannibal, lansat în 2001. Aflat pe străzile din Florenţa, Hannibal Lecter îşi dă seama că este urmărit de un hoţ de buzunare, pus de un comisar de poliţie. Cu o detaşare diabolică, Lecter se ciocneşte, aparent involuntar, de urmăritorul lui. Însă, într-o fracţiune de secundă, îi secţionează artera femurală, victima decedând în câteva minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net