«Băiatul primarului m-a atacat cu sabia»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De doi ani, locuitorii oraşului Deta sunt controlaţi de o singură familie, însă a fost nevoie de rănirea gravă a trei tineri ca poliţiştii să afle ce se întâmpla în localitatea pe care trebuiaiu să o păzească.

Ziua, oraşul era controlat de primarul Petru Roman, în timp ce noaptea, băieţii lui, Bogdan şi Călin, în vârstă de 32 şi 27 de ani sub ameninţarea săbiilor şi a pumnilor, trăiau regeşte din colectarea de taxe de protecţie.

Sumele cerute sub ameninţarea violenţei variau între 200 şi 8.000 de euro. Sâmbătă noaptea, Iurg Petru, de 24 ani, Alexandru Ştefan, de 31 de ani, şi Bogardo Gertnar, de 20 de ani, au fost bătuţi şi tăiaţi cu o sabie de grupul condus de fii primarului.

Scandalul a pornit la o terasă din localitate, unde victimele au fost înconjurate şi bătute

simeon stalpnicul png

Scandalul a pornit pe terasa unui local din Deta, unde tinerii au fost înconjuraţi şi li s-a cerut să îşi plătească taxa de protecţie. Bogdan Petru le-a cerut nu mai puţin de 8.000 de euro, mai ales că Bogardo Gertnar se întorsese de la muncă din Germania, iar părinţii lui Alexandru Ştefan vânduseră recent mai multe terenuri.

Tinerii au refuzat, iar în următoarea secundă s-a dezlănţuit iadul pentru ei. Bogardo a fost tăiat pe mână cu o sabie, Alexandru a fost la un pas să se aleagă cu coloana vertebrală sfâşiată de lama sabiei, în timp ce Petru Iurg a fost prins de amicii lui Petre Bogdan şi bătut minute în şir.

Sabia cu care au fost atacate victimele a fost găsită, ieri, în locuinţa lui Bogdan, într-o pubelă

simeon stalpnicul png

Toată bătaia a avut loc sub ochii poliţiştilor. „Râdeau şi spuneau că o să îl omoare şi pe urmă o să îl ardă. Poliţiştii au văzut tot şi au stat cu mâinile în sân", a spus Vandana Ştefan, sora lui Alexandru Şerban. Şeful IPJ Timiş Gheorghe Popescu a spus că va ancheta cazul. Alexandru Ştefan şi Bogardo Geratner au fost internaţi la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde sunt păziţi de poliţişti bodyguarzii spitalului.

«Băieţii mei nu sunt sfinţi»

Primarul oraşului Deta a stat mai bine de 16 ore ascuns în casă după ce a avut loc scandalul. "Băieţii mei nu sunt sfinţi, dar nici cei mai răi oameni din lume. Vă asigur că nu au omorât pe nimeni, nu e în stilul lor. Oricum, fiecare răspunde pentru faptele lui», a spus Petru Roman.

A fost prins unul dintre agresori

Anchetatorii au descins aseară la cele două locuinţe ale primarului Petru Roman.

Deşi la început existau informaţii că  ambii fii ai acestuia se ascund în casă, poliţiştii l-au găsit doar pe Călin Roman.

El a făcut parte din grupul agresorilor, dar cel care a tăiat victimele cu sabia a fost fratele său, Bogdan. Până la închiderea ediţiei, acesta nu fusese prins. Călin Roman a fost dus la audieri.

Citeşte şi:

Fiul primarului din Deta a înjunghiat trei tineri la o petrecere."Şmecherul" oraşului a mai provocat scandaluri

Fiii primarului din Deta cereau taxe de protecţie: tinerii tăiaţi refuzau să plătească

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net