Aplicație SOS!Telefonul apelează instant familia în caz că ai o urgență

Ultima actualizare:

    Aplicaţia a fost deja descărcată de peste 50.000 de persoane, în majoritate femei (54%)
Aplicaţia a fost deja descărcată de peste 50.000 de persoane, în majoritate femei (54%)

SOS InfoCons sau aplicația care te salvează când călătorești. Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor Romania (ANPCPPS) anunță că poate fi utilizată de oriunde din lume.

SOS Infocons este prima aplicație care poate fi utilizată în România și oriunde în lume, pentru a intra în contact imediat cu autoritățile din țara unde te afli sau cu familia în cazul producerii unor evenimente grave. „Copiii merg în tabere, bunicii în stațiuni balneoclimaterice pentru recuperare, sau de ce nu, în excursii în străinatate. Este reconfortant să știi că sunt în siguranță în cazul unor incidente sau chiar în cazul în care se rătăcesc într-un oraș. Tocmai pentru siguranța consumatorilor  am gândit și lansat această aplicație”, a declarat Sorin Mierlea, Presedintele ANPCPPS Romania - InfoCons. Poate fi utilizată pe oricare dintre cele trei mari platforme de operare, iOS, Android si Windows Phone și a fost  dezvoltată pentru a putea apela instant în caz de urgență serviciile de Pompieri, Poliție sau Salvare din peste 200 de țări. În plus, poți alege până la trei numere favorite și un mesaj SMS presetat , iar în caz de urgență trebuie doar apeși un buton și acesta se duce către persoanele selectate. La el care se adaugă coordonatele GPS pentru afi localizat. Aplicația SOS InfoCons poate fi descarcată gratuit din magazinele virtuale.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net