Propunere de tot râsul a primarului din Timişoara: Vrea să scape de ciori cu... anticoncepţionale!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Timişorenii „se luptă" de ani de zile să scape de ciorile care le invadează oraşul în fiecare toamnă. Zgomotul făcut şi mizeria pe care o lasă în urmă le-au transformat viaţa într-un coşmar. Edilul oraşului îi linişteşte însă şi spune că a găsit soluţia. Va hrăni ciorile cu anticoncepţionale ca să nu se înmulţească!

Până acum, nici o soluţie propusă pentru îndepărtarea înaripatelor nu a fost pe placul primarului Nicolae Robu. Mai întâi, vânătorii s-au oferit să vâneze ciorile, însă edilul nu a fost de acord cu împuşcăturile. Apoi, s-a propus o metodă folosită cu succes de agricultori: montarea plaselor deasupra arborilor pentru ca păsările să nu mai ajungă la cuiburi. Nici cu asta nu a fost mulţumit primarul.

Păsările ar urma să fie hrănite cu pilule şi astfel nu s-ar mai înmulţi

simeon stalpnicul png

A urmat apoi ideea viceprimarului de a monta aparate cu ultrasunete, dar Robu s-a temut că acestea vor avea influenţe negative asupra oamenilor. O idee valabilă, din punctul de vedere al primarului, ar fi simularea împuşcăturilor, care ar speria ciorile. Însă, în urmă cu două zile, acesta a primit o propunere cu care este perfect de acord. Nu va îndepărta ciorile, ci le va împiedica să se înmulţească.

Va hrăni păsările cu anticoncepţionale! Oamenii au rămas şocaţi de propunerea primarului şi fac, în continuare, reclamaţii la adresa autorităţilor locale. Locuitorii din zona Parcului Catedralei Mitropolitane se plâng de faptul că ciorile fac o gălăgie infernală, iar aleile, dar şi trotuarele, sunt pline de dejecţii. Până la rezolvarea problemei, oamenii au ajuns să evite zona.

"Sigur că noi râdem, dar (...) nu avem voie să punem în faţa omului nici ciorile şi nimic altceva” Nicolae Robu,  primarul Timişoarei

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net