Animatoare din Bamboo, consilieră la Parlament pentru 24 de ore

Ultima actualizare:

    Sexy-consiliera s-a dat  mare pe Facebook cu  permisul de liberă trecere  de la Camera Deputaţilor
Sexy-consiliera s-a dat mare pe Facebook cu permisul de liberă trecere de la Camera Deputaţilor

O fostă animatoare din Clubul Bamboo a ajuns peste noapte consilierul personal al deputatului PSD Marius Manolache, finul lui Victor Ponta. Dacă se îmbrăca decent şi vorbea frumos, nimic n-ar fi amintit de trecutul ei tumultuos. Dar tânăra Ornella Borozan a considerat că e cazul să se laude.

Ornella Borozan se poate mândri acum cu cea mai scurtă carieră de consilier la Parlament. Miercuri, 21 octombrie, tânăra, fostă animatoare în cluburile de noapte din Bucureşti, s-a lăudat pe Facebook cu ecusonul de la Parlament şi a comentat acid pentru alţi şoferi: “De astăzi am terminat cu discuţiile din trafic”.

Tot miercuri, şefii săi au luat decizia să o demită, la nici o zi de când a semnat contractul de angajare. Deputatul a rămas şocat când a aflat de isprava tinerei. “Legitimaţia de consilier şi permisul de parcare de la Parlament nu reprezintă un privilegiu. Din punctul meu de vedere, este o onoare, pentru că lucrezi pentru comunitate. N-a înţeles şi a plecat acasă”, a spus deputatul.

Deputatul Marius Manolache a demis-o pe Ornella Borozan  după ce tânăra s-a lăudat cu permisul de parcare
Deputatul Marius Manolache a demis-o pe Ornella Borozan după ce tânăra s-a lăudat cu permisul de parcare

Acesta susţine că a angajat-o în baza CV-ului ei, potrivit căruia a absolvit o facultate şi ştia două limbi străine. Ulterior, la insistenţa presei, Marius Manolache a recunoscut că i-a fost recomandată de anumiţi “prieteni”. “Cum o cunosc? Printr-un grup de prieteni”, a spus acesta.

Referitor la fostele ei locuri de muncă, Manolache a ripostat: “Asta e discriminare. Trebuie să avem şanse egale cu toţii”, a continuat parlamentarul, care recunoaşte că angajata sa nu a trecut şi proba unui interviu, informează Mediafax.

Întrebat dacă aspectul ei fizic a avut o contribuţie la angajare, deputatul a negat, dar a spus că i s-a părut “plăcută”. “Nu are nici o legătură aspectul fizic. E o întâmplare. (...) Era drăguţă, nu v-a plăcut? Bănuiesc că v-a plăcut. Era plăcută, nu m-am gândit la altceva în afară de a o angaja şi atât”, a precizat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net