«Am luat deja 10 câini din adăpost»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Zece maidanezi! Atât a putut să adopte o bucureşteancă într-o singură zi! Pentru că timpul nu i-a permis să aleagă mai mulţi, femeia se va întoarce la adăpost în fiecare zi de adopţii!

Iubitorii de animale nu ştiu ce să mai facă pentru a salva de la moarte câinii fără stăpân. În disperare de cauză, au ajuns să adopte câini cu nemiluita, chiar dacă nu îşi permit să îi întreţină. „Îi iau acum, cu acte, ca să îi salvez de la eutanasiere. Iau câţi pot. Am luat 10 astăzi, mai vin peste câteva zile şi mai iau câţiva... Până îi iau pe toţi, dacă asta e soluţia. Nu ştiu ce o să fac cu ei. O să îi ţin în adăpost privat, cu plată, până o să le găsesc stăpâni responsabili. O să pun anunţuri pe internet...", spune Izabel Chirănescu, o bucureşteancă în vârstă de 30 de ani.

Iubitorii de animale au la dispoziţie 14 zile lucrătoare ca să adopte un maidanez. În caz contrar, căţelul va fi eutanasiat

simeon stalpnicul png

Pentru câinii pe care i-a „rezervat" la adăpostul de la Mihăileşti, femeia are de achitat nu mai puţin de 1.350 de lei, având în vedere că doar primul câine se adoptă gratuit, iar pentru restul se achită câte 150 de lei. O mică avere, recunoaşte femeia, dar banii nu înseamnă nimic când scopul este nobil. „Am vrut să mai iau, dar m-au dat afară jandarmii, că s-a terminat programul. Dar nu-i nimic. Mă voi întoarce...", ameninţă Izabel Chirănescu. Legea care permite eutanasierea animalelor fără stăpân a primit sprijinul judecătorilor Curţii Constituţionale, săptămâna trecută, iar câteva ore mai târziu a fost promulgată de preşedintele Traian Băsescu.

Oamenii s-au înghesuit la intrarea în adăpost ca să adopte maidanezi

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sosoaca jpeg
bani jpg
Ziua a doua a congresului PPE la Romexpo, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cuplu fericit jpg
lacul de smarald ighiel jpg
Smiley Neversea
1 mai muncitoresc jpg
vila descoperire vezuviu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net