Frumuseţea asta a distrus două maşini de beată ce era!

Ultima actualizare:

    Yannina Oltean, 29 de ani (Fotografii: monitorulcj.ro)
Yannina Oltean, 29 de ani (Fotografii: monitorulcj.ro)

O blondă superbă, o maşină pe măsură. Totul s-a făcut praf în câteva minute, sub privirele poliţiştilor şi ale câtorva zeci de clujeni.

Yannina Oltean, o beizadea de 29 de ani din Deva, a ieşit miercuri seara dintr-un club din centrul Clujului, s-a urcat beată la volan şi nu s-a sfiit să apese pe pedala de acceleraţie. Poliţiştii au văzut BMW-ul Z4 care circula cu viteză din Piaţa Unirii spre Memorandumului şi Calea Moţilor. Au încercat să oprească maşina, dar şoferiţa nu avea nici un gând să asculte. A continuat să meargă nestingherită cu viteză.

Cursa infernală s-a oprit într-un taxi în care se aflau patru pasageri

simeon stalpnicul png

Blondina a făcut praf un bolid de peste 30.000 de euro

simeon stalpnicul png

Pe Calea Moţilor a scăpat volanul de sub control şi a intrat pe contrasens unde s-a izbit de un taxi, în care erau patru persoane. Una este grav rănită şi a fost dusă la UPU Cluj. Însă povestea nu se opreşte aici. Poliţiştii au rămas şocaţi în momentul în care au testat-o pe Yannina Oltean cu aparatul etilotest, rezultatul indicând 1,02 la mie alcool pur în aerul expirat, ceea ce înseamnă ca rezultatul analizei de laborator va indica o cifră dublă, adică de peste 2 grame la mie, alcool în sânge.

Mai mult, când i s-au pus cătuşele, ea l-ar fi momit pe poliţist că îi va face sex oral dacă o va lăsa să plece, potrivit citynews.ro. Întrebată miercuri noaptea, în jurul orei 00.00, de paramedicul SMURD dacă o doare ceva, Yannine Oltean a spus: „Mă doare indiferenţa oamenilor".

Era mai preocupată că nu îşi găseşte cerceii, nu că ar fi produs un accident şi ar fi oameni răniţi. „Poliţia a fost sesizată la ora 23.40 că o femeie de 29 de ani din Deva a pierdut controlul volanului pe strada Calea Moţilor, a intrat pe contrasens, a acroşat o maşină în care se aflau patru pasageri. În urma impactului, o persoană din maşina acroşată a fost rănită grav şi trei rănite uşor. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest şi avea 1,02 miligrame alcool pe litru în aerul expirat", a afirmat purtătorul de cuvânt al poliţiei clujene, Simona Emilia Virci.

Yannina va fi dusă instanţei pentru a fi judecată în arest preventiv, pentru 29 de zile pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală.

A fost campioană mondială la fitness

Yannina Oltean, 29 de ani, a început să facă gimnastică la Deva, dar s-a lăsat după un timp şi s-a apucat de fitness. Apoi, în 2002 a câştigat Campionatul Mondial de Fitness, care a avut loc chiar în România. Superba blondă s-a remarcat şi prin dans. Tânăra a dansat alături de nume grele ale muzicii internaţionale: Enrique Iglesias, Jennifer Lopez sau Backstreet Boys.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net