Un nou caz «Râmaru»? A ucis trei surori şi le-a îngropat în curtea casei

Ultima actualizare:

    Vasile Lavric
Vasile Lavric

Întâmplări demne de un scenariu de film au ieşit la iveală, luni, după ce poliţiştii au descoperit, în curtea unui bărbat din Rădăuţi, mai multe fragmente de oase umane, bucăţi de mandibulă şi dinţi. Bărbatul, care în ultimii 20 de ani s-a iubit cu trei surori care au dispărut, este acuzat că le-ar fi ucis.

Dispariţia a trei surori din oraşul sucevean Rădăuţi este pe cale să se lămurească după ani întregi în care nimeni nu a ştiut de soarta lor. Principalul suspect este Vasile Lavric, un bărbat de 57 de ani, soţul şi cumnatul dispărutelor.

Moartă: Nicoleta - prima soţie

Vasile Lavric
Vasile Lavric

Moartă: Cristina - a doua soţie

Vasile Lavric
Vasile Lavric

Chiar dacă prima femeie, Iuliana Iordache, în vârstă de 16 ani, a dispărut încă din 1995, iar celelalte două surori, Nicoleta, de 25 de ani, şi Ramona, de 18 ani, nu au mai fost văzute din 2005, nimeni nu a putut dovedi că Vasile Lavric ar avea vreo legătură cu aceste situaţii bizare, deşi el s-a aflat mereu în capul listei de suspecţi.

Dispărută: Nicoleta - a treia soţie

Vasile Lavric
Vasile Lavric

Luni dimineaţă, însă, o adevărată armată de poliţişti şi procurori veniţi de la Bucureşti au năvălit în gospodăria bărbatului şi în atelierul auto pe care îl are în curte.

Dispărută: Ramona - cumnată şi amantă

Vasile Lavric
Vasile Lavric

Timp de opt ore, mascaţii au scotocit prin toate colţurile şi nu au plecat cu mâna goală. Într-un garaj, anchetatorii au găsit îngropate, la aproximativ jumătate de metru, mai multe fragmente osoase, printre care o bucată de mandibulă şi dinţi.

Dispărută: Iuliana - cumnată şi amantă

Vasile Lavric
Vasile Lavric

Anchetatorii vor stabili dacă ADN-ul aparţine celor trei surori dispărute în 1995 şi 2005, despre care mama lor, Cornelia Iordache spune că ar fi fost ucise, de-a lungul anilor, de Vasile Lavric.

La locuinţa bărbatului s-au adunat o mulţime de vecini curioşi, care cunoşteau povestea dispariţiilor stranii. Oamenii spun că, de când Lavric este bănuit de cele trei crime, i se spune „Mâncătorul de femei". Pe tot parcursul anilor, Vasile Lavric a negat că ar avea vreo legătură cu dispariţia celor trei surori şi a menţionat de fiecare dată că femeile au plecat în Italia şi că nu vor să fie găsite.

"Poliţia a spus să nu mai plâng, ca vaca. Că dacă mai vin să depun plângeri împotriva lui Lavric, mă arestează, mă bagă la beci!"

Cornelia Iordache, mama fetelor dispărute
Cornelia Iordache, mama fetelor dispărute

Cornelia Iordache, mama fetelor dispărute

Vasile Lavric s-a însurat, prima oară, cu Nicoleta. Au avut împreună două fete. La 18 ani şi jumătate, a fost acuzat de viol și condamnat la trei ani de închisoare. Femeia a divorţat înainte ca el să fie eliberat.

După aceea, Lavric s-a căsătorit cu Cristina. Şi cu ea a făcut doi copii. La doar 21 de ani, Cristina a făcut infarct. După moartea ei, Vasile a luat-o de nevastă pe o altă Nicoleta, pe atunci o puştoaică de 18 ani, fata vecinilor, care avea zece fraţi şi surori. S-au căsătorit în anul 1993. O soră a Nicoletei, Iuliana (16 ani), a dispărut, în anul 1995.

Mama fetelor, Cornelia Iordache, a spus că ultima oară a văzut- o urcând „în microbuzul lui Vasile". Între timp, Lavric a făcut un copil şi cu Nicoleta. În anul 1999, o altă soră mai mică a Nicoletei, Ramona, de 13 ani, a ajuns în patul lui Vasile. Un an mai târziu, în 2000, Ramona a născut un copil, iar fosta soacră susţinea că e al ginerelui ei.

Pe 8 aprilie 2005, Vasile a luat-o pe Nicoleta Lavric, soţia sa, pe motiv că vrea să-i arate un bloc din zona Hipodrom. De atunci, nimeni nu a mai văzut-o pe cea de-a treia nevastă a lui Vasile.

A dispărut la 10 ani după sora sa, Iuliana. La scurt timp, Vasile a adus-o acasă pe Ramona, sora dispărutei. După trei luni, a dispărut şi Ramona. Poliţiştii suceveni l-au anchetat şi l-au dus şi în faţa detectorului de minciuni, pe care l-a picat. Însă anchetatorii nu au avut mai multe probe împotriva lui, până acum. Vasile Lavric a fost reţinut, luni, de trupele speciale ale Poliţiei şi dus la Bucureşti pentru continuarea anchetei. „Sunt nevinovat! M-au ridicat abuziv", a spus bărbatul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
condimente jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net