VIDEO 3.000 de persoane s-au strâns în centrul Clujului pentru «cel mai mare dans Harlem Shake din lume»

Ultima actualizare:

Submarinul galben, Moş Crăciun, un tânăr costumat în cal, un Fizz cu blană a la Cluj, Spiderman sau omul roşu s-au întâlnit duminică, în centrul Clujului şi au dansat dezlănţuit alături de sute de tineri la cel mai mare dans Harlem Shake din ţară. Evenimentul a început în jurul orei 14.00 şi s-a desfăşurat în Piaţa Unirii, punctul zero al oraşului. Atmosfera a fost întreţinută de DJ-ii de la Radio Impuls, care a şi organizat Harlem Shake-ul împreună cu o agenţie de publicitate. Dansul a fost înregistrat de organizatori şi va fi postat pe YouTube. "Este cel mai mare Harlem Shake din lume", a concluizionat unul dintre DJ. Întregul eveniment a durat circa 40 de minute, Harlem Shake-ul fiind dansat de două ori, "pentru ca filmarea să iasă bine".

Harlem Shake este un dans de circa 30 de secunde ajuns celebru în prima lună a lui 2013. Oameni din toată lumea postează pe YouTube filmuleţe în care dansează pe piesa „Harlem Shake". Totul a început în urmă cu câteva săptămâni, când trei tineri s-au costumat în haine mulate şi au dansat frenetic pe această piesă. De atunci oameni din toată lumea postează pe internet versiunile proprii ale dansului. Există deja peste 12.000 de filme diferite, unele mai amuzante decât celelalte, care au strâns peste 40 de milioane de vizualizări. Chiar şi angajaţii de la Google au înregistrat un astfel de filmuleţ.

Primăria Cluj-Napoca sprijină „Cel mai mare Harlem Shake din România", eveniment organizat, duminica aceasta, de la ora 14.00, în Piaţa Unirii, de o agenţie de publicitate din oraş. ONG-ul care monitorizează activitatea Primăriei susţine că instituţia se implică rar în activităţile civice serioase, în schimb la evenimente de genul „sucitul piciorului şi datul cu capul în minge" nu lipseşte. "Orice cetăţean, grup formal sau informal care procedează în conformitate cu legea, doreşte să se exprime liber şi nu încalcă normele comunităţii noastre, va găsi deschidere la Primăria Cluj-Napoca", şi-a motivat Primăria implicarea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net