Uite ce vile şi-a tras când era sindicalist la Învăţământ!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Culmea nesimţirii: să te lăfăi în palate de sute de mii de euro, dar să nu-ţi plăteşti, cu anii, datoriile la întreţinere! Astea sunt acuzaţiile care i se aduc lui Cătălin Croitoru, fost sindicalist al Federaţiei Educaţiei Naţionale şi actual deputat PDL.

Ansamblul „Curtea domnească", din Domneşti, este unul dintre cele mai exclusiviste cartiere rezidenţiale de la marginea Capitalei. Nu degeaba aici au ales să-şi stabilească reşedinţa numeroşi bogătaşi cu dare de mână.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Vilele, în stil brâncovenesc, i-au făcut cu ochiul şi lui Cătălin Croitoru, care a decis să achiziţioneze, pe numele fiilor săi, două astfel de imobile în valoare totală de 600.000 de euro, spun administratorii complexului.

Problemele au apărut la nici trei luni de la achiziţia locuinţelor, când deputatul a decis, de la sine putere, să întrerupă plata serviciilor complexului. Este vorba de serviciile de pază, iluminat public, întreţinerea spaţiilor verzi comune, plata administraţie, furnizarea serviciilor de apă şi canalizare, toate neplătite din vara lui2009.

Datoriile către administraţie, pentru ambele imobile, se ridică acum la peste 250 de milioane de lei, vechi. „L-am tot somat pe domnul Croitoru să achite datoriile, dar nu am avut cu cine să mă înţeleg. A început să mă ameninţe, cum că el e deputat şi mă bagă la puşcărie, că îmi arată el mie cine e Croitoru! După câteva luni de neplată, i-am sistat furnizarea serviciilor de apă şi canalizare şi i-am blocat accesul pe la punctul de control, post plătit din banii celorlalţi locatari ai complexului. A intervenit personal la firma de pază şi, sub ameninţări repetate, agenţii au părăsit pur şi simplu obiectivul. De frică, nu au mai vrut să ia nici măcar banii pentru care au muncit până atunci", spune Nelu Gioacăş, administratorul complexului „Curtea Domnească".

Acesta arată că, deşi locuinţele figurează pe numele Croitoru Vlad Alexandru, respectiv Croitoru Radu Mihai, fii deputatului, niciunul dintre aceştia nu a trecut vreodată pragul complexului rezidenţial.

„Copiii dumnealui nu au venit niciodată aici. Nici nu ştim cum arată. Domnul Croitoru este cel care a cumpărat şi cu care corespondăm tot timpul. Are şi datele din buletin la punctul de control, înregistrate de câte ori vine pe aici", spune Nelu Gioacăş.

«Nu am proprietăţi, nici datorii»

Cătălin Croitoru neagă orice legătură cu situaţia de la Domneşti. „Nu am nici o proprietate şi nici o datorie la nimeni.

Dacă fiii mei au case acolo, întrebaţi-i pe ei. Nu răspund la nici un şantaj de natură politică. Am discutat eu cu administratorul de acolo? Care administrator? Cum îl cheamă? Domnule, scrie ce vrei, îţi asumi răspunderea. S-ar putea să ne vedem în instanţă”, a replicat Cătălin Croitoru reporterilor Click!

Croitoru a trimis un SMS de ameninţare

După ce a fost debranşat, pentru neplată, de la reţeaua de alimentare cu apă, Croitoru i-a trimis un sms administratorului, în care îi atrăgea atenţia că „nu avea acceptul fiilor de a intra pe proprietatea lor". Totodată, Croitoru îl acuza pe Giaocăş de „violare a proprietăţii private".

În mail, recunoaşte cine e proprietarul

Nemulţumit că a plătit un preţ enorm pe cele două imobile, Croitoru recunoaşte, într-un mail, cine este proprietarul. „Se propun noi ţepe pentru noi, fraierii care am cumpărat case în acest cartier, la preţuri piperate".

Nelu Giaocăş, administratorul complexului, spune că a fost ameninţat în repetate rânduri de către deputatul PDL

simeon stalpnicul png

Liviu Luca, palat de 11 milioane €

E sindicalist de profesie şi a strâns averi cât pentru zece vieţi. Liviu Luca, prim-vicepreşedintele CNSLR Frăţia e putred de bogat. Are cele mai scumpe proprietăţi imboliare din Prahova, evaluate la câteva zeci de milioane de euro.

În localitatea prahoveană Păuleşti, acesta are un domeniu cât vezi cu ochii. Pe o suprafaţă de aproximativ opt hectare, împrejmuită de pădure, Luca a reuşit să-şi construiască cinci case, având la demisol şi subsol facilităţi moderne, inclusiv călcătorie, piscină interioară, bazin încălzit pe trei niveluri pentru peşti exotici, parc cu foişoare, cramă, dar şi un Heliport. Proprietatea a fost evaluată de către experţii imobiliari 11 milioane de euro.

Marius Petcu stă într-o casă de 1,2 milioane de euro

Marius Petcu, cunoscut sub numele de sindicalistul şpăgar, deţine o casă de vis, în sectorul 4, din Bucureşti. Valorează 1,2 de milioane de euro şi are opt dormitoare, patru băi luxoase şi numai mobilă scumpă, făcută pe comandă.

Dormitorul soţilor Petcu are piese de mobilier clasic, o terasă generoasă şi două băi, iar în camera fetiţa lor se află un pat rotund, căptuşit cu piele roz şi sistem audio incorporate. Pe lângă palatul din Capitală, sindicalistul este proprietarul altor patru vile în Snagov şi una în Predeal.

Marius Petcu a fost arestat pe 24 martie, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea 40.000 de euro mită de la omul de afaceri Petre Scrieciu. Petcu i-ar fi acordat acestuia un contract de construcţie a unui centru de recreere din Snagov, contra a 20% din valoarea contractului, care trebuia plătită în tranşe lunare, de 20.000 de euro.

Citeşte mâine unde locuieşte de fapt Cătălin Croitoru

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net