TRAGEDIE. Prezentatoarea TV Andreea Chirvasiu a murit la numai 32 de ani

Ultima actualizare:

Andreea Chirvasiu a murit în seara zilei de 2 ianuarie, cauza decesului fiind, potrivit apropiaţilor, un infarct miocardic. 

„S-a simţit rău înainte de sărbători, a mers la spital, i-au făcut nişte perfuzii apoi a plecat acasă. Pe 2 ianuarie, seara, i s-a făcut iarăşi rău, a mers din nou la spital, însă medicii n-au mai apucat să intervină. S-a stins în braţele mamei ei!", a povestit o prietena a acesteia.

Andreea Chirvasiu realiza de şase ani emisiunea „Cafeneaua sufletelor", la OTV.

 În iunie 2011, Chirvasiu scria pe blog: „Astăzi vreau să scriu pe blog despre Cer, Luna, Stele. De ce? Pentru că mi se pare un loc desăvârşit. Un loc unde este multă linişte, unde nu este aglomeraţie, un loc unde oamenii nu au apucat să facă prea mult mizerie”.

Bolnavă cu inima de mai mult timp, Andreea Chirvasiu lasă în urmă o mamă îndurerată, în braţele căreia a şi murit, însă se îndreaptă spre o lume care îi este familiară.

„Iubesc Cerul pentru că este frumos, pentru că niciodată nu este la fel, şi am încercat să îl surprind de mii şi mii de ori. Cerul este un loc unic, minunat aş putea spune. Cred că frumuseţea Lui vine tocmai din faptul că acolo timpul nu are barieră, nu are nicio limită”, mai scria realizatoarea TV.

Citeşte ce spun colegii de la OTV despre moartea fulgerătoare a Andreei Chirvasiu.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net