Şi-a împuşcat soţia pentru avere, apoi s-a sinucis

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Imagini şocante, ieri dimineaţă, în centrul oraşului Hunedoara. O femeie a fost descoperită moartă într-o maşină parcată între blocuri. Fusese împuşcată cu o armă de vânătoare, prin geam. La câteva străzi depărtare, zăcea împuşcat, într-un alt autoturism, fostul soţ al femeii. Anchetatorii au stabilit că el a comis crima, apoi s-a sinucis.

Ligia Mara (44 de ani), medic urolog şi Tiberiu Stan (55 de ani), un om de afaceri din Hunedoara s-au căsătorit în urmă cu patru ani, dar relaţia lor s-a încheiat cu un divorţ, acum şase luni. Apropiaţii susţin că scandalurile se ţineau lanţ în familia lor, din cauza geloziei, dar şi a banilor pe care cei doi i-au făcut împreună în perioada căsniciei.

Ora 9.15- Tiberiu Stan (54 de ani) este descoperit la două străzi distanţă, împuşcat cu aceeaşi armă de vânătoare cu care şi-a ucis fosta soţie

simeon stalpnicul png

Rudele femeii au rămas şocate că bărbatul şi-a dus planul până la capăt

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Cei doi soţi au deschis o clinică de urologie în Hunedoara. În paralel, Tiberiu Stan avea numeroase afaceri, însă la mai multe dintre ele a fost nevoit să renunţe în ultimii ani din cauza crizei şi a datoriilor. El a avut două baruri, unul la Deva, pe care l-a închis, şi unul la Hunedoara. Bărbatul a mai investit bani foarte mulţi în afaceri imobiliare, construind la Deva un ansamblu imobiliar.

Şi la acest business a fost nevoit să renunţe din cauza datoriilor. Omul de afaceri avea patru copii din alte două căsnicii, iar apropiaţii povestesc că el şi-ar fi dorit ca banii pe care i-a câştigat să le revină acestora. Singura soluţie pe care a găsit-o a fost să-şi omoare fosta nevastă. De altfel, el a şi lăsat un bilet de adio în care a scris că „numai aşa, prin gestul acesta pot avea şi copiii mei acces la banii pe care i-am făcut toată viaţa.Crima s-a petrecut cu trei zile înainte de partaj.

"Rudele femeii au povestit că acesta ar mai fi avut şi alte tentative de a-şi ucide soţia. Tiberiu Stan era vânător şi deţinea mai multe arme, având permis de portarma. Ligia Mara le-ar fi împărtăşit apropiaţilor, în repetate rânduri, că îi era teamă de bărbatul ei care o ameninţase de mai multe ori că o va împuşca.„Mi-e frică să merg şi pe stradă, să mă duc la biserică. Mi-a zis că într-o zi o să mă împuşte", le-a mărturisit recent femeia rudelor sale.

Oamenii povestesc că ieri dimineaţă doctoriţa mergea chiar la biserică atunci când a fost ucisă. Femeia ieşise din bloc, se urcase în maşină şi a fost împuşcată prin geam de către fostul ei soţ. După crimă, Stan s-a urcat în maşina lui, a mai mers câteva străzi şi s-a sinucis cu aceeaşi armă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net