EXCLUSIV «Sexy-violatoarea», scandal monstru într-un hotel

Ultima actualizare:

    Luminiţa Perijoc a fost  condamnată luna trecută  la 4 ani de închisoare  cu suspendare
Luminiţa Perijoc a fost condamnată luna trecută la 4 ani de închisoare cu suspendare

Nici puşcăria nu o mai sperie! La nici două luni de când a fost condamnată la patru ani de închisoare cu suspendare, Luminiţa Perijoc nu poate sta departe de necazuri. Poliţiştii au fost nevoiţi să intervină, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru a o potoli pe tulceanca furioasă, care îşi descărca nervii în incinta unui hotel.

Incidentul a avut loc vineri seară, puţin după ora 21.00. Aflată în faţa unui hotel din Tulcea, Luminiţa Perijoc s-ar fi enervat teribil după ce s-ar fi lovit de refuzul a doi taximetrişti, speriaţi, probabil, de "reputaţia" brunetei. Ea ar fi vrut să ajungă acasă, la mama ei, la aproximativ 10 kilometri de Tulcea, în satul Cataloi, însă şoferii i-ar fi spus că nu au rovinietă şi nu pot ieşi cu maşina din oraş. Înfuriată, Luminiţa Perijoc a intrat în hotel şi a făcut un scandal uriaş. Pentru că nu s-au putut înţelege deloc cu femeia, angajaţii hotelului au solicitat intervenţia poliţiştilor.

Surse din cadrul Poliţiei Tulcea au precizat pentru Click! că Luminiţa Perijoc a fost amendată de oamenii legii pentru tulburarea liniştii publice. Dacă nu stă departe de problemele cu legea, bruneta ar putea ajunge după gratii. Şi asta, pentru că a fost condamnată recent la patru ani de închisoare cu suspendare pentru tentativă de omor comisă asupra taximetristului Nicu Stan. Atunci, tulceanca, în vârstă de 32 de ani, a primit un termen de încercare de 7 ani.

În urmă cu aproape doi ani, frumoasa tulceancă a fost acuzată de taximetristul Nicu Stan că a tăbărât pe el, imediat ce l-a invitat în casă. Bărbatul, însurat şi cu trei copii, s-a plâns oamenilor legii că, în noaptea de 22 spre 23 august, Luminiţa Perijoc l-a lovit cu un cuţit şi l-a supus la perversiuni sexuale. Violul nu a fost probat, astfel că Luminiţa a fost condamnată pentru tentativă de omor.

simeon stalpnicul png

Violatoarea din Tulcea goală, în toată splendoarea ei. Vezi aici ce a refuzat taximetristul!

Taximetristul violat îşi reface viaţa în Suedia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net