EXCLUSIV! Şefa curvelor de lux le râde în nas procurorilor

Ultima actualizare:

    Andreea Marta
Andreea Marta

Andreea Marta se relaxează în afara Bucureştiului, deşi procurorii i-au interzis să părăsească localitatea de domicliu. Soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, cunoscută drept şefa prostituatelor de lux, riscă iar puşcăria.

E cercetată pentru prostituţie şi proxenetism, în timp ce soţul ei Codruţ Marta e căutat în toată lumea pentru mai multe dosare de fraudă.

Cu toate acestea, Andreea Marta nu pare deloc afectată de viitorul sumbru care o aşteaptă. Fotoreporterii Click! au surprins-o vineri seara la cumpărături. Femeia de 28 de ani s-a aprovizionat cu baxuri de apă, sucuri şi multe alimente, ca pentru o deplasare mai îndelungată. A luat, de asemenea, şi mâncare pentru câini. După ce şi-a cumpărat un Kurtos Kolac din parcarea supermarketului, Andreea s-a urcat în maşină şi, surpriză, a plecat pe DN1 spre Ploieşti.

Andreea Marta a făcut cumpărături la un supermarket din Bucureşti. Apoi, s-a urcat în maşină şi a plecat, pe DN 1, spre Ploieşti

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Asta chiar în ziua în care procurorii DIICOT au decis să prelungească interdicţia de a părăsi Capitala cu încă 30 de zile. Soţia lui Codruţ Marta împreună cu sora ei, Maria Magdalena Lungu, sunt cercetate pentru că racolau persoane cu o situaţie materială foarte bună, printre care fotbalişti români şi străini, şi le facilitau întâlniri cu diferite tinere în vederea practicării prostituţiei, în schimbul unor importante sume de bani. Întâlnirile prostituatelor cu clienţii, dar şi a proxenetelor, aveau loc de cele mai multe ori în hoteluri de lux din Bucureşti, dar şi la Monte Carlo, Nisa, Milano sau Dubai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net