Scandal la spitalul din Târgu-Jiu: o pacientă a murit pe masa de operație după chiuretaj

Ultima actualizare:

    Rudele pacientei decedate s-au revoltat
Rudele pacientei decedate s-au revoltat

O femeie în vârstă de 30 de ani a decedat, astăzi, pe masa de operație a Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu, după ce a fost adusă în stare foarte gravă de la Spitalul din Novaci, unde a fost chiuretată de către medicul Damian Dițescu.

Mariana Căldăraru a ajuns la spital în comă profundă și cinci medici au încercat în zadar să-i salveze viața. Pacienta se afla în comă profundă și avea o hemoragie puternică. „A fost adusă în comă profundă de la Novaci. Mai mulți medici s-au mobilizat pentru a o salva, dar din păcate pacienta a decedat. Nu aș vrea să fac supoziții, dar din spusele colegilor se suspectează că ar fi fost un anevrism disecant de aortă. Vom vedea exact după efectuarea necropsiei. Această afecțiune are, de obicei, un sfârșit tragic. Pe masa de operație la Novaci, pacientei i s-a făcut rău. Nu am stat de vorbă decât cu unul dintre medicii de la Novaci și nu știu ce s-a întâmplat acolo. Ne pare rău de cele întâmplate. Echipa de la Târgu-Jiu a făcut tot posibilul. La Novaci i s-a făcut un chiuretaj de doctorul Dițescu“, a declarat medicul Vasile Stănculete, managerul Spitalului Județean Târgu-Jiu.

Rudele pacientei decedate dau vina pe medicul Dițescu. „Am dus-o la el la spital și a operat-o de avort și acum e moartă. Chiar așa să fie coincidență că murii după ce o operă el? E un criminal, nu ar trebui să fie medic”, a spus una dintre rude.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net