Proteste anti-Băsescu în mai multe oraşe din ţară - FOTO

Ultima actualizare:

    Peste 100 de clujeni, din nou în stradă pentru Arafat (Foto: Caius Raţiu)
Peste 100 de clujeni, din nou în stradă pentru Arafat (Foto: Caius Raţiu)

În mai multe oraşe din ţară şi în Capitală au loc, pentru a doua zi consecutiv, mitinguri antiprezidenţiale şi de susţinere a lui Raed Arafat.

Câteva sute de oameni s-au adunat, sâmbătă, pentru a doua zi în Capitală la un protest care a început ca o mişcare de solidaritate faţă de medicul Raed Arafat şi nemulţumire faţă de noul proiect al legii sănătăţii şi care rapid le-a amintit toate problemele, plecând de la pensiile şi salariile mici. 

La mitingul din centrul Capitalei participă între 400 şi 500 de persoane, fiind aşteptaţi şi alţi manifestanţi. Pentru moment, mişcarea stradală este una paşnică, informează Adevărul.

La locul protestului au sosit aproximativ 100 de jandarmi pentru a asigura ordinea şi pentru a ţine mulţimea în frâu. Manifestanţii scandează lozinci adresate preşedintelui României, precum „Jos Băsescu!” şi „Băsescu judecat!”.

Bucureştenii prezenţi la miting nu s-au lăsat intimidaţi de faptul că 13 manifestanţi care au participat la protestul de ieri, din faţa Palatului Cotroceni, sunt pasibili de amenzi.

simeon stalpnicul png

Peste 100 de clujeni s-au adunat, sâmbătă după-masă, în Piaţa Unirii (foto sus), la al doilea miting de susţinere a medicului Raed Arafat, care a demisionat, în 10 ianuarie, din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Protestatarilor li s-a alăturat şi preşedintele Colegiului Medicilor Cluj, prof. dr. Mircea Bârsan.

simeon stalpnicul png

Peste 100 de persoane s-au adunat astăzi, în jurul orei 14.00, pe platoul din faţa Prefecturii Constanţa (foto sus), la o manifestare de solidaritate pentru Raed Arafat, părintele SMURD. La fel cum s-a întâmplat şi în alte oraşe din ţară, protestul a degenerat într-o manifestare îndreptată împotriva preşedintelui Băsescu.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net