Proiect inedit! Cum arată Vlad Ţepeş şi Mihai Viteazul în viziunea tinerilor de azi - FOTO

Ultima actualizare:
Mihai Viteazul
Mihai Viteazul

Asociaţia pentru Promovarea Istoriei României, a lansat campania «AVEM ŞI NOI SUPER EROI», care o dedică tuturor românilor, de la mic la mare, de la tânăr la bătrân, de la ardelean la moldovean. Scopul campaniei este să readucă în memoria şi în inimile locuitorilor României eroii neamului demult uitaţi.

Imboldul care a determinat acţiunile a fost acela că în zilele de astăzi copiii noştrii se joacă de-a Spiderman, Bakugan, Barbie sau Batman. De ce nu s-ar juca de-a Greuceanu, Prâslea, Păcală sau Ileana Cosânzeana?

Poate că unul dintre motive ar fi că Super Eroii noştrii nu sunt la fel de atractivi din punct de vedere grafic şi poate nu mai sunt consideraţi de actualitate.


    Mihai Viteazul
Mihai Viteazul

De aceea, una dintre activităţile campaniei este aceea de a aduce o nouă faţă, mai dinamică, mai captivantă a Super Eroilor noştrii. Împreună cu agenţia de creaţie «Compas Studio», avându-l alături şi pe unul dintre cei mai buni graficieni români, au pregătit un set de desene în ipostaze supereroice cu cei mai cunoscuţi domnitori.

Dacă vă place acest proiect, puteţi lăsa comentarii şi propuneri pe pagina de Facebook a asociaţiei sau pe romaniaistorica.ro.

image
image
image
image
image
image
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net