Prima ipoteză în cazul tragediei din Constanţa. Vezi de unde a pornit incendiul

Ultima actualizare:

    Pompierii au reușit să stingă incendiul
Pompierii au reușit să stingă incendiul

Prima ipoteză în cazul tragediei din Constanţa în urma căreia trei dansatoare au murit arse de vii! Potrivit România TV, restaurantul şi clubul aflate în centrul oraşului ar fi fost cuprinse de flăcări din cauza unui cuptor cu microunde, aflat în bucătăria localului.

Peste o sută de oameni au fost evacuaţi de urgenţă după izbucnirea focului, dar tinerele, care lucrau ca dansatoare, au murit în vestiar, nimeni n-a mai putut ajunge până la ele. O altă animatoare a fost adusă în stare gravă la Bucureşti, cu avionul SMURD. Alţi 3 tineri sunt internaţi la Spitalul din Constanţa.

A fost iad în clădirea care a luat foc la Constanţa. La parter era un resturant libanez, la etaj un club. Restaurantul şi clubul erau pline când au izbucnit flăcările. Pompierii s-au luptat ore în şir cu flăcările.

Cele trei tinere moarte in incendiu au fost gasite abia după ce pompierii au stins focul. Fetele au ars de vii în vestiarul clubului. S-au prăbuşit cu podeaua mansardei, e prima ipoteză a anchetei.

"Nu răspunde, nu răspunde. Este dansatoare aici. A căutat-o prietenul la spital, nu răspunde nici acolo", striga disperată mama unei dansatoare.

O altă tânără, tot dansatoare, a suferit răni grave. A fost preluată de un avion SMURD si adusă la Bucureşti.

Un jurnalist se afla in resturant chiar in clipa incendiului.

"Panica a fost în restaurant, noi nu am realizat proportiile dezastrului cand am coborat din club. S-a iesit în ordine, unii au iesit cu paharele in mana crezand ca se vor intoarce destul de repede", a spus jurnalistul Sorin Lucian Ionescu.

Alţi trei tineri au ajuns la spital la Constanţa intoxicaţi cu fum.

Pompierii şi poliţia fac anchete şi încearcă să afle de la ce a pornit incendiul şi cum s-a ajuns la această tragedie. În paralel, ITM verifică ce contracte au avut dansatoarele şi dacă acestea ştiau de căile de evacuare în caz de incendiu.

Una dintre dansatoare era şi cântăreaţă şi a înregistrat pese alături de Paraziţii şi Connect-R.

Citeşte şi:

«Va fi o seară de foc» Şi au ars de vii!

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net