Petru Mircea, executat silit de Eugenia şi Ion Manole: «La copilul Mădălinei noi nu vom renunţa niciodată!»

Ultima actualizare:

    Ion şi Eugenia Manole au hotărât că trebuie să apere imaginea artistei
Ion şi Eugenia Manole au hotărât că trebuie să apere imaginea artistei

La scurt timp după ce Petru Mircea spunea, într-o emisiune de la Kanal D, că nu le va permite niciodată foştilor socri să se apropie de copilul lui, aceştia din urmă au câştigat procesul privind vizitele pe care au voie să le facă nepotului lor.

Potrivit Ring, Judecătoria Buftea a decis executarea silită a lui Petru Mircea, în ceea ce priveşte drepturile părinţilor Mădălinei Manole de a-şi vizita nepotul.

Altfel spus, instanţa "Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în circumscripţia Judecătoriei Buftea. Irevocabilă. Dată în cameră de consiliu şi pronunţată în şedinţă publică, azi, 03.05.2012”, ceea ce înseamnă că Ion şi Eugenia Manole au dreptul legal de a lua copilul, pentru 10 ore, în primul şi al treilea weekend din lună, şi, pentru trei săptămâni, în timpul vacanţei de vară.

Fericit că instanţa a fost de partea lui, Ion Manole a declarat că nu va renuţa niciodată la dreptul lui legal de a fi alături de nepotul lui.

”Ne bucură hotărârea instanţei şi vom aştepta să ne spună domnul executor ce avem de făcut. Trebuie însă să se înţeleagă foarte bine un lucru: la copilul Mădălinei noi nu vom renunţa niciodată! Am pierdut mama copilului care este sângele nostru bun, la al doilea copil care este sânge din sângele nostru noi nu vom renunţa niciodată! Pot să facă ei orice, pot să-i apere o mie de justiţii şi de judecători, ei nu scapă fără să ne dea voie să luăm copilul în braţe! Iar judecata divină - indiferent cum vor ei să-l îndoctrineze pe acest copil, ca să arunce pe noi toate mizeriile şi să-l îndepărteze ca să nu fie curios cine sunt bunicii lui materni - o să afle lumea şi judece", a spus acesta pentru publicaţia citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
monstru pixabay jpg
muncitori agricultura foto pixabay
ceas john jacob astor jpg
cuplu pat1 jpg
canicula asia profimedia jpg
sirena elle jimenez ofimedia jpg
record temperatura jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net