Ce Salvare, dom’le? Să ocolească, aici e nuntă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nunta unei fete de mi­lio­nar a întors din drum o ambulanţă aflată în mi­siune. S-a întâmplat în Motru, unde un om de afaceri şi-a măritat fiica cu mare fast.

Sutele de nuntaşi au blocat sâmbătă una din străzile principale din Motru, iar muzica a acoperit până şi sirenele salvării. Mireasa a fost fiica lui Mihai Râmescu, un patron de restaurant din oraşul Motru. Omul de afaceri a ocupat tot oraşul şi a dat de băut tuturor. Mirii au avut parte de caleşti de lux, aduse special la Motru pentru această ocazie. Paranghelia dată de cel mai avut patron din zonă a trâns o mulţime de gură cască.

Cei peste 2.000 de invi­taţi, unii cu funcţii politice, au dansat şi au cântat pe străzile oraşului, fără să fie deranjaţi. Socrul mic nu s-a uitat la bani când a fost vorba să ­achiziţioneze cantităţi impresionante de produse alimentare, de răcoritoare şi de băuturi alcoolice, plătind chiar şi deplasarea şi prestaţia juratului de la Masterchef, Cătălin Scărlătescu, la ma­rele festin.

Caleaşca în care au fost plimbaţi mirii

simeon stalpnicul png

Tot ­Râmescu a achitat prestaţia lui Pepe, entertainer-ul serii, şi altor artişti cunoscuţi care au cântat pentru miri şi pentru oaspeţii acestora, muzică de toate genurile.

În toiul petrecerii, o ambulanţă şi-a făcut apariţia, dar nu a putut trece. Sirenele nu s-au au­zit din cauza muzicii, aşa că şoferul a fost nevoit să întoarcă şi să o ia pe alt drum. Chiar şi zilele oraşului au fost amânate, pentru ca marele eveniment să nu aibă concurenţă. Peste câteva săptămâni şi primarul oraşului îşi însoară băiatul şi se anunţă din nou petrecere mare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net