Ce frumoasă era soţia criminalului de la coafor!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ce destin tragic! A îndurat timp de 20 de ani bătăile şi vorbele urâte ale soţului. Când, în sfârşit, a hotărât să-l părăsească, a plătit cu viaţa pentru asta. Apropiaţii nu înţeleg de ce Nina (38 de ani) a stat atâta timp lângă un bărbat alcoolic şi agresiv. Ea era o femeie frumoasă, muncitoare şi iubită de toată lumea.

Fratele criminalului a povestit că, în ultima vreme, Nina Olaru şi fetiţele ei, de 13 şi respectiv 2 ani, veneau să se ascundă de soţul violent în locuinţa lui. "Ele, bătute, au fugit aici, la mine. De când s-au luat, numai în tensiuni a stat femeia asta. Se certau din cauza geloziei. Vasile o agresa verbal tot timpul şi, din când în când, o mai şi bătea. Cumnata îmi cerea ajutorul. Ultima dată, pe 1 noiembrie, au avut o altercaţie la mine acasă. Ea a intrat în locuinţă ca să scape, dar pe el l-am oprit să nu intre în casă. Era beat. A venit SMURD-ul şi l-au dus la dezalcoolizare, la Socola", a povestit Radu Olaru, pentru bzi.ro.

Vasile Olaru a încercat să se sinucidă şi a intrat în comă

simeon stalpnicul png

El crede că Vasile era speriat de faptul că soţia va cere divorţ şi îl va scoate afară din casa ridicată de el, iar acest lucru a devenit o obsesie pentru bărbatul care nu avea nici loc de muncă.

Aici a fost înjunghiată femeia, în faţa clienţilor

simeon stalpnicul png

"Eu cred că el a trăit cu ideea că ea o să îi ia casa, cu divorţul, că o să îl dea în judecată, şi vreo două-trei nopţi nu a dormit deloc. A oprit şi tratamentul pe care îl lua de la Socola. Dar din cauza stresului, că ea i-a spus că divorţul e iminent, că vrea să îi ia casa, el a luat probabil o hotărâre pe care nu a ştiut-o nimeni. Nina era o femeie harnică, muncitoare, era stâlpul casei. El nu muncea. El spunea de multe ori «Eu pe asta o omor!». Am crezut că glumeşte", a povestit fratele criminalului.

Click! a relatat pe larg, în ediţia de luni, despre tragedia Ninei Olaru (38 de ani)

simeon stalpnicul png

Nina Olaru va fi înmormântată în localitatea Valea Lupului. Între timp, Vasile Olaru, care a încercat să se sinucidă după comiterea crimei se află în comă, la spital. Cele două fetiţe au fost luate de o rudă, iar sora de 13 ani va fi consiliată psihologic, fiind în stare de şoc. 

Şi coafeza asasinată la Perla era stilată şi plină de viaţă!

De un sfârşit la fel de tragic a avut parte şi Florina Vlădan (46 de ani), coafeza ucisă în salonul de la Perla, în martie 2012. Totul, din cauză că a vrut să divorţeze de soţul pe care nu-l mai iubea.

Acesta era gelos şi violent, dar Florina a rămas alături de el de dragul copilului pe care îl aveau. Oamenii vorbeau despre Florina Vlădan ca o femeie frumoasă, stilată şi plină de viaţă.

Dar în ultima vreme, din cauza neînţelegerilor de acasă, Florina îşi pierduse din strălucire. Una dintre colegele ei a povestit că în ziua crimei venise la muncă cu gândul “să se facă frumoasă”, spunând că se săturase de chipul posomorât.

Ea a mers la cosmetică, a spus că are un suflet greu, că parcă presimte ceva urât, dar cu toate acestea s-a hotărât să-şi facă un tratament şi, mai mult, a spus că ar vrea să se machieze, să se simtă din nou frumoasă. Însă destinul i-a pregătit altceva. Gheorghe Vlădan, soţul violent a intrat în coafor şi a împuşcat-o mortal şi pe ea, şi pe casieră.

† Florina Vlădan, 46 de ani

simeon stalpnicul png

Si-a ucis sotia la coafor, în faţa clienţilor

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net