«Moartea» Elodiei se amână câteva zile din cauza unei erori, Cioacă aşteaptă să «moştenească» averea!

Ultima actualizare:
Cioacă a picat  poligraful
Cioacă a picat poligraful

Declararea oficială a morţii Elodiei s-a amânat pentru câteva zile din cauza unei greşeli de redactare, asta chiar dacă termenul de apel împotriva sentinţiei ar fi trebuit să expire azi.

Avocata familiei Ghinescu a explicat în ce a constat eroarea.

"Ar fi trebuit, într-adevăr, să expire mâine termenul, dar între timp, mamei Elodiei i s-a comunicat o «Încheiere de îndreptare materială». La redactare, s-a greşit numărul de la sentinţa declarării morţii Elodiei. De aceea a fost necesară o nouă încheiere (nr-aceeaşi sentinţă cu numărul modificat) şi, din momentul comunicării către părţi (nr- mama Elodiei şi soţul, Cristian Cioacă), termenul de 15 zile (n.r. - până la rămânerea definitivă şi irevocabilă a sentinţei) începe să curgă", a declarat pentru Ring avocata Marinela Crina Radu.

Aceasta a mai spus că poliţistul Cioacă nu va face apel la sentinţă deoarece: "ştie că Elodia e moartă şi nu are niciun interes să facă apel. El s-a interesat săptămâna trecută cum să încaseze poliţa de asigurare a soţiei. Cioacă vrea să încaseze banii Elodiei".

"Cioacă a încheiat o promisiune de vânzare a unui imobil care era bun comun (nr- al lui şi al Elodiei). Din 2008, Cioacă a discutat de o eventuală succesiune, ştiind că Elodia e moartă. Deja, din acel moment, Cioacă discutase de o eventuală succesiune cu persoana cu care a încheiat acel act (nr- act de promisiune de vânzare). Persoana respectivă mi-a răspuns mie la interogatoriu într-unul dintre procesele civile, spunând că Cioacă i-ar fi zis că se va face succesiune şi că poate să vândă întrucât el este moştenitorul Elodiei", a mai spus avocata.


    Cioacă a picat  poligraful
Cioacă a picat poligraful

Crina Radu a precizat însă că această succesiune nu va avea loc din cauza dosarului de omor care trebuie soluţionat.

"Aşa ar trebui să se facă în toate cazurile similare, cerându-se notarului suspendarea succesiunii până la soluţionarea dosarului morţii suspecte în discuţie. Dacă succesiunea a avut loc, părţile interesate pot cere în instanţă suspendarea, iar eu chiar am făcut acest lucru în mai multe dosare", a spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
bani jpg
Ziua a doua a congresului PPE la Romexpo, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cuplu fericit jpg
lacul de smarald ighiel jpg
Smiley Neversea
1 mai muncitoresc jpg
vila descoperire vezuviu jpg
Cozonac
image
actualitate.net
image
actualitate.net