Şoc! Mesaj cu tentă sexuală în telefonul călugărului decapitat de la un posibil iubit

Ultima actualizare:

Update ora 20.05 Anchetatorii au terminat necropsia cadavrului călugărului găsit decapitat în Ghindăreşti. Vezi aici concluzia anchetatorilor!

Telefonul călugărului a fost descoperit în locuinţa sa din Ghindăreşti, alături de actele de identitate. Anchetatorii au văzut mai multe apeluri pierdute, semn că cineva îl căutase în mod insistent dar şi un mesaj text dubios. „Era un mesaj în limba italiană. Nu a fost tradus integral însă era de la un bărbat, care îi transmitea că şi-ar fi dorit să îl revadă“, au precizat surse din anchetă.

Telefonul a fost luat de anchetatori şi toate apelurile sau mesajele vor fi verificate, iar apelanţii identificaţi.

Localnicii spun că Artiom Alexe a fost plecat la muncă în străinătate în Italia. Revenise în Ghindăreşti de puţin timp şi locuia singur. În timp ce localnicii susţin că Alexe ar fi avut înclinaţii homosexuale, rudele sale îi iau apărarea: "Era un om liniştit şi pios. Se ducea des la biserică. Nu avea nici viciul băuturii", susţine Grigore Grigore (60 de ani), unchiul victimei.

Anchetatorii nu exclud ca mesajul să fi fost trimis de o cunoştinţă de acolo însă nu se pot pronunţa cu privire la relaţia dintre călugăr şi expeditorul mesajului. Munca în Italia nu îl făcuse însă mai prosper pe Alexa: el trăia din ajutor social şi muncea cu ziua la localnici.

Artiom Alexe a fost decapitat şi aruncat în şanţ (Fotografii: Gheorghe Florin)

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net