Mângâia şi săruta elevele în sala de curs

Ultima actualizare:

După ce profesorul Marcel Petrişan de la Colegiul „B.P. Hasdeu" a fost trimis în judecată sub acuzaţia de pornografie infantilă, un nou caz tulbură învăţământul buzoian.

Este vorba despre Leon Rusu, fost inspector de muzică, cunoscut ca un profesionist în domeniul muzicii, având rezultate deosebite cu mai multe coruri de muzică tradiţională sau religioasă. Profesorul este cercetat pentru că ar fi mângâiat şi sărutat mai multe eleve din clasele V-VIII de la Şcoala nr. 1. Până acum, poliţiştii au identificat şase eleve hărţuite de profesorul de 55 de ani. Ancheta a fost demarată în urma mai multor plângeri venite de la părinţii revoltaţi peste măsură de practicile imorale şi ilegale ale dascălului.

Potrivit celor spuse de părinţi, respectivul cadru didactic nu este la prima ispravă de acest gen. Nu mai departe de anul şcolar trecut, Poliţia a fost sesizată că Leon Rusu ar fi pipăit mai multe eleve de la Şcoala nr. 15, cealaltă şcoală unde îşi desfăşoară activitatea profesorul. Potrivit unor surse din învăţământul buzoian, citate de Mediafax, miercurea trecută, cadrul didactic ar fi venit băut la Şcoala nr.1 şi ar fi mângâiat şi sărutat mai multe eleve, în faţa clasei.

Conducerea unităţii de învăţământ ar fi observat că profesorul este băut şi l-ar fi trimis acasă, iar a doua zi ar fi fost chemat în faţa consiliului de administraţie al şcolii, unde i s-a atras atenţia cu privire la comportamentul său. Acesta a fost reţinut luni seară pentru 24 de ore şi urmează să fie adus în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
geto daci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net