Le-a făcut fetiţelor castel ca la Disneyland

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Celebrul castel din parcul de distracţie Disneyland, din Paris, are o copie fidelă la Bucureşti. Nu, în capitala noastră nu s-a deschis un asemenea parc. Este vorba de un castel ridicat în curtea unui milionar controversat.

Strada Sevastopol din centrul Bucureştiului, la doar 300 de metri de Piaţa Victoriei şi de sediul guvernului. O clădire impunătoare, renovată şi împânzită de camere de supraveghere şi bodyguarzi. Dar ceea ce uimeşte cu adevărat este o altă construcţie, aflată în curtea din spatele vilei. Un castel de prinţese se ridică cam până la etajul 5 al blocurilor din jur.

Acesta este castelul Frumoasei din Pădurea Adormită de la Disneyland

simeon stalpnicul png

Are turnuleţe, terase, geamuri termopan şi este frumos colorat. Deasupra intrării tronează mare mesajul „Prinţesele lui tata". E clar că părinţii fetiţelor care se joacă în acest palat sunt foarte avuţi, din moment ce şi-au permis să cheltuiască nişte zeci de mii de euro pe o replică a castelului Prinţesei Adormite din Disneyland. Cine este însă excentricul tătic care le-a construit fetelor lui un castel în curtea din spate a vilei?

Conform declaraţiilor unor vecini, vila de pe strada Sevastopol ar aparţine lui Maricel Păcuraru, un om de afaceri extrem de controversat. Chiar dacă, oficial, proprietar în acte este o firmă ce şi-a încetat activitatea în 2009, toate informaţiile îl indică drept „stăpân" al domeniului pe Maricel. Fosta lui soţie este Corina Păcuraru, patroana agenţiei de turism Perfect Tour. Cei doi au divorţat în 2009, iar Corina a primit custodia celor două fete. Ca să nu se plictisească atunci când vin în vizită la tatăl lor, Maricel le-a ridicat acestora o replică a castelului din Disneyland.

Maricel Păcuraru, condamnat în dosarul «Poşta»

Maricel Păcuraru este un om de afaceri din Galaţi care, împreună cu Cozmin Guşă, a preluat de la Sorin Ovidiu Vântu firma PSV Company, fosta Petrom Service, care deţine printre altele trustul de presă Realitatea TV. El a fost condamnat definitiv la opt ani de închisoare în dosarul devalizării Poştei Române împreună cu fostul director al instituţiei Mihai Toader.

Deasupra intrării în impunătoarea sa vilă, Maricel Păcuraru şi-a scris cu litere aurii iniţialele

simeon stalpnicul png

Paguba imputată atunci omului de afaceri şi altor şase inculpaţi se ridica la patru milioane de lei. Maricel şi-a mutat de câţiva ani afacerile la Bucureşti, dar mai deţine în Galaţi hotelul Galamondo şi este acţionar minoritar la cea mai mare firmă de construcţii din Moldova, Vega 93. De asemenea, are în proprietate cea mai mare fermă de oi din Galaţi şi un conac.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net