Executat cu 7 gloanţe în faţa blocului

Ultima actualizare:

Ţinta atacului din cartierul piteştean Prundu a fost Ionel Rădulescu, cunoscut în oraş ca făcând parte din clanul Andone. Bărbatul a fost aşteptat de pistolar în zona în care locuieşte. În jurul orei 23.00, când Rădulescu mai avea câţiva paşi şi intra în scara blocului, a fost oprit, cel mai probabil, de vocea unui bărbat.

Bine ascuns după un stâlp de iluminat, ale cărui fire avusese grijă să le taie, pentru a fi întuneric, atacatorul nu fusese observat de victimă.

Se pare că, totuşi, între cei doi ar fi avut loc măcar un schimb de replici sau o încăierare, din moment ce plasa cu cumpărături a lui Rădulescu a fost găsită la câţiva zeci de metri de locul în care a fost împuşcat. Totuşi, nu a putut riposta în nici un fel.

Un tir de gloanţe a fost descărcat în corpul său: în cap, torace şi mâini. Primele informaţii culese de anchetatori au condus către Ion Păun, un vecin de-al celui omorât, suspectat de crimă.

Şi acesta, şi victima se ocupau cu vânzări de maşini, iar în urmă cu vreo trei zile avuseseră un conflict din cauza unei sume de bani.

Apoi, s-a presupus că gloanţele provin de la un pistol Glock, de calibru 9 mm. Imediat s-a aflat că în anturajul celor doi piteşteni se află şi un poliţist bucureştean, agent la Secţia 14. Coincidenţă sau nu, omul legii declarase, în urmă cu un an, că i-a fost furată arma personală, un Glock de calibru 9 mm. Mai mult decât atât, poliţistul şi presupusul asasin erau cercetaţi într-un dosar de furt de maşini, iar victima figura drept martor.

Ambele persoane au fost audiate ieri la Parchetul Tribunalului Argeş, dar au fost lăsate să plece acasă, din lipsă de probe.

"Arma folosită la comiterea omorului este de acelaşi tip cu a poliţistului bucureştean audiat în acest caz, Glock, dar nu este aceeaşi armă. Până nu găsim arma cu care s-a tras, nu putem stabili cu certitudine cui aparţine", a declarat procurorul Iolanda Nicoleta Drăguţ, pentru evz.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net