Incredibil! Stenograme din cazul scandalului silicoanelor de la Spitalul de Arşi: «N-am fost atent unde a băgat banul»

Ultima actualizare:

    În această dimineaţă, la Spitalul de Arşi, s-au prezentat 12 procurori, pentru percheziţii
În această dimineaţă, la Spitalul de Arşi, s-au prezentat 12 procurori, pentru percheziţii

Scandalul Silicoanelor de la Spitalul de Arşi din Bucureşti, în urma căruia dintre cei 10 medici reţinuţi în scandalul mafiei silicoanelor de la Spitalul de Arşi, dintre care trei sunt în arest preventiv, capătă amploare.

Potrivit Mediafax, şeful Spitalului de Arşi, arestat în dosarul operaţiilor estetice, lua banii de la paciente înainte de intervenţii şi îi uita de multe ori în halatul lăsat în sala de operaţie, iar un apropiat al său glumea sugerând ca de problemă să se ocupe o asistentă: "Dacă e mită, s-o aresteze pe ea".

Anchetatorii din dosar au interceptat o discuţie purtată în 25 septembrie 2013 de directorul Spitalului de Arşi din Capitală, Vitalie Stan, cu un apropiat al său, conversaţia relevând că şeful unităţii medicale luate bani de la paciente înainte de operaţii, susţin procurorii, în referatul cu propunerile de arestare.

"Faptul că inculpatul primeşte sume de bani de la paciente imediat înainte de efectuarea intervenţiei: Astfel, în ziua de 25.09.2013, la ora 18:00:57, V.S., de la postul telefonic …….. este contactat de către S.A., aflat la postul telefonic ………., ocazie cu care poartă umătoarea convorbire în limba română:DR.V.S.: Salut, salut!S.A.: Salut! Ai făcut un obicei din a-ţi lăsa banii prin sala de operaţie.DR.V.S.: Ce-am făcut?S.A.: Un obicei din a-ţi lăsa banii prin sala de operaţie.DR.V.S.: Ce-am făcut?S.A.: S-a mai întâmplat. Ţi-ai lăsat halatul cu un plic plin cu bani în el.DR.V.S.: Ah, da’ nu eu, cred că pacienta mi l-a lăsat, în sală.S.A.: Nu băi, halatul tău alb, de ăsta scrie doctor S. halatul alb care-l pui peste… bluza aia albă.DR.V.S.: Asta mi-a băgat bani fără să-mi dau eu seama.S.A.: (râde)…Aşa. Ce facem cu el? Punem o asistentă de sală să dea, dacă nu e mită, dacă e s-o aresteze pe ea şi după aia… (râde).DR.V.S.: Asta e, dacă n-am fost atent unde a băgat aia banul.S.A.: Da. Păi ce facem cu el V . ?DR.V.S.: Mmm… asta.S.A.: Unde-l lăsăm?DR.V.S.: Halatul? Oriunde.S.A.: Halatul ca halatul, da’ plicul, băi, acuma vorbim serios…DR.V.S.: Ia-l tu şi mi-l dai.S.A.: Ţi-l dau şi ţi-l aduc mâine?DR.V.S.: Bine (râd)"

Managerul Spitalului de Arşi, Vitalie Stan, şeful Secţei de Chirurgie Plastică, Nicolae Antohi, medicii Aurelia Isac, Florica Guşă, Carmen-Elena Boiangiu, Ioan Costică Ghiţă Plujdescu, Florin Parasca, Ivan Vătămănescu şi Elena Cristina Isac, precum şi o angajată a unei clinici private au fost reţinuţi vineri, în dosarul operaţiilor estetice, menţionează sursa citată.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net