Nu vă stricaţi vacanţa! Puteţi vota şi la hotel

Ultima actualizare:

    În staţiuni, veţi găsi urne unde să introduceţi buletinul de vot
În staţiuni, veţi găsi urne unde să introduceţi buletinul de vot

Se votează azi, pentru alegerea celor 32 de europarlamentari ce vor reprezenta România în Parlamentul European. Pentru ca efortul vostru să fie cât mai mic, au fost deschise secţii de votare în locuri mai puţin obişnuite: grădiniţe, hoteluri, gări, bazine de înot.

Sunt secţii de votare chiar lângă casa voastră, iar dacă sunteţi la munte, la mare, în staţiuni, veţi găsi şi acolo urne unde să introduceţi buletinul de vot.

În toată ţara, vor fi deschise peste 18.500 de secţii de votare, cele mai multe în şcoli, a cumunicat Biroul Electoral Central. Cetăţenii pot vota în secţia de domiciliu sau pe liste suplimentare, dacă sunt plecaţi din localitate.

În judeţul Constanţa, sunt secţii de vot la Hotelul Stadion şi la PF Agiomer Muzechir (în Medgidia), la sediul Poliţiei Locale şi la Hotel Traian (Eforie Nord), la Centrul permanent pentru persoane abuzate (Hârşova), la „Coloana auto Ecoterm" (Năvodari), la Grupa Fluturaşilor şi la Grupa Răţuştelor de la Grădiniţa din Agigea, precum şi la Spitalul de Ftiziologie din aceeaşi localitate. În oraşul Constanţa, sunt urne la Teatrul Fantasio şi la Agenţia Fiscală din municipiul reşedinţă, iar în Mangalia la SC Eco GOLD SA, Hotel Mangalia şi la clubul spitalului din localitate.

În judeţul Alba, pe lângă secţiile organizate în şcoli, vor fi amenajate la cinematograful „Dacia", la Bazinul olimpic şi la stadionul municipal din Alba Iulia. În localitatea Blaj, vor fi urne la Piaţa Agroalimentară, la Clubul Vânătorilor din localitatea Ocna Mureş, în Gara CFR din Teiuş, la Tabăra de Creaţie şi Odihnă „Avram Iancu" din Lunca Largă, la o „casă particulară" din Făget şi la Casa parohială din localitatea Inuri.

În judeţul Arad, se va putea vota la Spitalul Municipal, la Sala Polivalentă, la patinoar, la sediul ANAF, la Centrul de informare turistică din Lipova, la Pichetul de Grăniceri -Direcţia Poliţie Frontieră Oradea, la o remiză PSI din Sânpetru German.

În judeţul Bacău au fost stabilite secţii de votare la bazinul de înot din municipiu, la Casa praznicală din Oneşti şi Hotelul Romanitza din Dărmăneşti.În judeţul Bihor, sunt urne la creşa „Picioruşele Vesele" şi la Fundaţia de scleroză multiplă în Oradea, la parterul unui bloc din Beiuş, la SC „Bihoreana" din Marghita şi la „fostul magazin Wagner" din Salonta.

În judeţul Bistriţa sunt deschise secţii la Asociaţia Rotary Club din municipiu, la Casa de căsătorii din Beclean, la autogara de călători din Bistriţa Bârgăului, la fostul CAP din localitatea Pintian.

În judeţul Braşov, sunt secţiile de votare la Poşta din Predeal, la „Clubul muncitoresc" din Rupea, Spitalul Orăşenesc din Zărneşti, Căminul cultural al Bisericii Evanghelice şi al Bisericii Ortodoxe, ambele din Sînpetru.

În Bucureşti, vor fi amenajate cabine de vot la Direcţia Publică de Evidenţă a Persoanei şi la Starea Civilă sector 1.

În judeţul Buzău vor fi deschise secţii de votare la Centrul de recoltare şi conservare a sângelui (Buzău), la cantina de ajutor social din Rîmnicu Sărat, în clădirea fostei secţii de confecţie încălţăminte „Dâmboviţa" din Nehoiu, la „fostul magazin" din localitatea Trestieni şi la „căminul de nunţi" din Smeeni.

Lista poate continua, cu puncte termice, depozite, garaje, parohii şi episcopii, foste CAP-uri, cinematografe, centre medicale, muzee, magazine, firme, chiar şi o casă de prăznuire.

- Salariul de europarlamentar este de 6.200 de euro.

- Sunt 18 milioane de cetăţeni cu drept de vot.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net