Tatăl lui Emil Boc a făcut comoţie cerebrală! Premierul a plecat de urgenţă la Cluj Napoca - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tatăl premierului Emil Boc, în vârstă de 87 de ani, a fost internat de urgenţă în spital după ce a suferit un accident vascular.

UPDATE 12.20 În ceea ce priveşte perioada de recuperare, Patrichi a declarat că nu poate pune un pronostic, pentru că un atac vascular cerebral este una dintre cele mai grave afecţiuni, mai ales că pacientul a mai făcut două astfel de atacuri cerebrale.

UPDATE 11.58 «Ioan Boc este conştient, înţelege, dar vorbeşte cu mai multă greutate», a declarat directorul Spitalului de Recuperare din Cluj, Sanda Patrichi, medic neurolog. De asemenea, de pacientul Ioan Boc se ocupă şi şeful Secţiei de Neurologie a Spitalului de Recuperare, Angelo Bulboacă.

UPDATE 11.40 Directorul Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj Napoca, Sanda Patrichi, a declarat, vineri,că Ioan Boc a fost vizitat la spital de către premier şi că pacientul va rămâne internat «atât timp cât va fi nevoie». «Starea pacientului Ioan Boc este stabilă, în conformitate cu vârsta de 87 de ani şi cu patologia cardiacă a acestuia. A fost internat încă de marţi şi va rămâne internat cât timp este nevoie. A fost vizitat vineri la spital de către premierul Emil Boc», a spus Patrichi.

UPDATE 11.28 Ioan Boc, tatăl premierului, este internat de marţi, zi în care a făcut un atac cerebral, la Spitalul Clinic de Recuperare.Medicul care l-a tratat este însăşi directoarea unităţii medicale, Sanda Patrichi.

UPDATE:Directorul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello", Vasile Mureşan, a declarat că tatăl premierului a fost externat din unitate în urmă cu trei săptămâni: «L-am externat în stare bună, a stat la noi mai mult timp. Diagnosticul este confidenţial. Urma să revină pentru control», a spus Mureşan, scrie adevărul.ro

Şeful Guvernului a ajuns la Cluj-Napoca joi seară pentru a fi alături de familie, după ce tatăl său a suferit un accident vascular cerebral.

În noiembrie, Ioan Boc, tatăl premierului, în vârstă de 87 de ani, a fost internat la Spitalul de Pneumologie din Cluj, cu o afecţiune pulmonară. El a fost externat după câteva zile, timp în care i-au fost făcute mai multe investigaţii şi i s-a recomandat un tratament.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net